Fiskewok med ingefær

Fiskewok med ingefær

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Smaken av SALMA og soya er nydelig, og fargespillet er flott i denne gode wok-middagen med Crème Fraîche.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g SALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
½ ts salt
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
2 stk hvitløksfedd
2 stk vårløk
2 ss TINE Meierismør
3 ts revet fersk ingefær
1 ss soyasaus
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 dl ukokt ris , etter ønske

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
    2. Skjær fisk i strimler og krydre med salt. Rens og grovhakk løk. Rens og skjær paprika i biter. Rens og finhakk hvitløk og vårløk.
    3. Fres fisk, hvitløk, rødløk og paprika i flere omganger i smør i en varm stor stekepanne eller wokpanne. Tilsett ingefær, soyasaus og Crème Fraîche, og la det koke i ca. 1 minutt.
Tips!

Har du har andre grønnsaker for hånden, så ha dem i woken.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat