Fiskewok med ingefær

Fiskewok med ingefær

0
43
Enkel20 min
Smaken av SALMA og soya er nydelig, og fargespillet er flott i denne gode wok-middagen med Crème Fraîche.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    SALMA eller annen god skinn- og benfri laksefilet
  • ½ ts
    salt
  • 1 stk
    rødløk
  • 1 stk
    rød paprika
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 2 stk
    vårløk
  • 2 ss
  • 3 ts
    revet fersk ingefær
  • 1 ss
    soyasaus
  • 3 dl
  • 3 dl
    ukokt ris , etter ønske

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. 2

    Skjær fisk i strimler og krydre med salt. Rens og grovhakk løk. Rens og skjær paprika i biter. Rens og finhakk hvitløk og vårløk.

  3. 3

    Fres fisk, hvitløk, rødløk og paprika i flere omganger i smør i en varm stor stekepanne eller wokpanne. Tilsett ingefær, soyasaus og Crème Fraîche, og la det koke i ca. 1 minutt.

Tips

Har du har andre grønnsaker for hånden, så ha dem i woken.

Del denne oppskriften: