
Fiskewok med ingefær
Enkel•20 min min
Smaken av laks og soya er nydelig, og fargespillet er flott i denne gode wok-middagen med Crème Fraîche.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 glaksefileter uten skinn eller annen god skinn- og benfri laksefilet
-
½ tssalt
-
1 stkrødløk
-
1 stkrød paprika
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 stkvårløk
-
2 ss
-
3 tsrevet fersk ingefær
-
1 sssoyasaus
-
3 dl
-
3 dlukokt ris , etter ønske
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
2
Skjær fisk i strimler og krydre med salt. Rens og grovhakk løk. Rens og skjær paprika i biter. Rens og finhakk hvitløk og vårløk.
-
3
Fres fisk, hvitløk, rødløk og paprika i flere omganger i smør i en varm stor stekepanne eller wokpanne. Tilsett ingefær, soyasaus og Crème Fraîche, og la det koke i ca. 1 minutt.