![Brunsj-brett med alt inkludert](https://www.tine.no/_/recipeimage/w_160%2Ch_90%2Cc_fill%2Cx_3360%2Cy_2240%2Cg_xy_center/recipeimage/uxuae67quug9sm8q6xwf.jpg)
Brunsj-brett med alt inkludert
Enkel•20 min min
Lage charcuterie board til frokost, brunsj eller lunsj? Vår versjon er med gode oster, eggerøre, bacon og masse annet godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stk
-
200 g
-
100 g
-
100 g
-
4 stkegg til eggerøre
-
1 ssgressløk
-
16 stkblinis
-
4 stkscones
-
1 stkappelsin
-
1 kurvfriske bringebær
-
150 gcherrytomater
-
4 skiverbacon
-
100 gsyltetøy
-
50 grips
-
4 stkphysalis
-
¼ potteurter
Slik gjør du det
-
1
Del ostene i skiver, rør sammen kremost og ha i skål. Dryss på litt nykvernet pepper eller hakkede urter.
-
2
Stek bacon og eggerøre slik du liker det. Dryss gressløk i eggerøren.
-
3
Del appelsin i skiver og smør i biter.
Tips
Frukt og bær vil alltid variere etter sesong og tilgang. Tenk farger og friskhet, det blir aldri feil.
-
4
Fordel ost, smør, frukt, grønnsaker, syltetøy, bacon, eggerøre og scones og blinis over brettet. Pynt med friske urter.