Brunsj-brett
Enkel
20min
Lage charcuterie board til 17. mai-frokosten, tapas, brunsj eller lunsj! Vår versjon er med gode oster, eggerøre, bær og masse annet godt.
3.3
(43)
Ingredienser
Porsjoner
150 g
Dovre Norsk Brie Pepper i skiver
150 g
Dovre Norsk Camembert i stykker
150 g
Selbu Blå® Original i terninger
125 g
100 g
4 stk
egg til eggerøre
1 ss
gressløk
16 stk
blini
1 stk
appelsin
1 kurv
jordbær
1 kurv
friske bringebær
1 kurv
blåbær
150 g
cherrytomat
100 g
syltetøy
50 g
rips
¼ potte
valgfrie urter
Slik gjør du
- 1
Del ostene i skiver og terninger, og sett Snøfrisk® på fjøla.
- 2
Lag eggerøre slik du liker det. Dryss gressløk i eggerøren.
- 3
Del appelsin i skiver og smør i biter. Fordel ost, smør, frukt, grønnsaker, syltetøy, eggerøre, brød og blinis over brettet. Pynt med friske urter.
Tips
Frukt og bær vil alltid variere etter sesong og tilgang. Tenk farger og friskhet, det blir aldri feil.
Trykk for å vurdere oppskriften









