Brunsj-brett
Enkel
20min
Lage charcuterie board til 17. mai-frokosten, tapas, brunsj eller lunsj! Vår versjon er med gode oster, eggerøre, bær og masse annet godt.
3.3
(43)
Ingredienser
150 g
Dovre Norsk Brie Pepper i skiver
150 g
Dovre Norsk Camembert i stykker
150 g
Selbu Blå® Original i terninger
125 g
100 g
4 stk
egg til eggerøre
1 ss
gressløk
16 stk
blini
1 stk
appelsin
1 kurv
jordbær
1 kurv
friske bringebær
1 kurv
blåbær
150 g
cherrytomat
100 g
syltetøy
50 g
rips
¼ potte
valgfrie urter
Slik gjør du
Tips
Frukt og bær vil alltid variere etter sesong og tilgang. Tenk farger og friskhet, det blir aldri feil.
Trykk for å vurdere oppskriften









