Skip to main content

Brunsj-brett

Enkel
20min

Lage charcuterie board til 17. mai-frokosten, tapas, brunsj eller lunsj! Vår versjon er med gode oster, eggerøre, bær og masse annet godt.

3.1
(40)
Next ImageBrunsj-brett

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

150 g
150 g
4 stk
egg til eggerøre
1 ss
gressløk
16 stk
blini
1 stk
appelsin
1 kurv
jordbær
1 kurv
friske bringebær
1 kurv
blåbær
150 g
cherrytomat
100 g
syltetøy
50 g
rips
0.25 potte
valgfrie urter

Fremgangsmåte

  1. Del ostene i skiver og terninger, og sett Snøfrisk® på fjøla.

  2. Lag eggerøre slik du liker det. Dryss gressløk i eggerøren.

  3. Del appelsin i skiver og smør i biter. Fordel ost, smør, frukt, grønnsaker, syltetøy, eggerøre, brød og blinis over brettet. Pynt med friske urter.

    Tips

    Frukt og bær vil alltid variere etter sesong og tilgang. Tenk farger og friskhet, det blir aldri feil.
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter