
100 min
Middels
4.0
Antall porsjoner
4
Del ostene i skiver og terninger, og sett Snøfrisk® på fjøla.
Lag eggerøre slik du liker det. Dryss gressløk i eggerøren.
Del appelsin i skiver og smør i biter. Fordel ost, smør, frukt, grønnsaker, syltetøy, eggerøre, brød og blinis over brettet. Pynt med friske urter.
Tips
Lage charcuterie board til 17. mai-frokosten, tapas, brunsj eller lunsj! Vår versjon er med gode oster, eggerøre, bær og masse annet godt.
Antall porsjoner
Del ostene i skiver og terninger, og sett Snøfrisk® på fjøla.
Lag eggerøre slik du liker det. Dryss gressløk i eggerøren.
Del appelsin i skiver og smør i biter. Fordel ost, smør, frukt, grønnsaker, syltetøy, eggerøre, brød og blinis over brettet. Pynt med friske urter.
Tips