
Brunsj-brett
Enkel•20 min min
Lage charcuterie board til 17. mai frokosten, tapas, brunsj eller lunsj! Vår versjon er med gode oster, eggerøre, bær og masse annet godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
150 gDovre Norsk Brie Pepper i skiver
-
200 g
-
150 gDovre Norsk Camembert i stykker
-
150 gSelbu Blå® Original i terninger
-
125 g
-
100 g
-
4 stkegg til eggerøre
-
1 ssgressløk
-
16 stkblinis
-
1 stkappelsin
-
1 kurvjordbær
-
1 kurvfriske bringebær
-
1 kurvblåbær
-
150 gcherrytomater
-
100 gsyltetøy
-
50 grips
-
¼ pottevalgfrie urter
Slik gjør du det
-
1
Del ostene i skiver og terninger, og sett Snøfrisk® på fjøla.
-
2
Lag eggerøre slik du liker det. Dryss gressløk i eggerøren.
-
3
Del appelsin i skiver og smør i biter. Fordel ost, smør, frukt, grønnsaker, syltetøy, eggerøre, brød og blinis over brettet. Pynt med friske urter.
Tips
Frukt og bær vil alltid variere etter sesong og tilgang. Tenk farger og friskhet, det blir aldri feil.