Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Bugnende ostebrett | ostefat

Enkel
20min

Ostebrett fylt med deilig ost og masse godt tilbehør. Ostefat servert med en vri - både ser og smaker fantastisk godt. Perfekt å servere når du skal ha gjester på besøk!

3.8
(30)
Lagre
Skriv ut
Del
Bugnende ostebrett | ostefat

Ingredienser

50 g
valnøtter
50 g
honning
150 g
Jarlsberg® Original eller Jarlsberg® Vellagret
½ stk
Chevre Naturell
2 ss
hakkede urter f.eks. dill, gressløk eller timian
2 stk
pære
2 stk
fiken
4 skiver
frukt- og nøttebrød
100 g
fikenmarmelade
100 g
appelsinmarmelade
100 g
spekemat spekeskinke og spekepølse
50 g
ristede, salte mandler
200 g
drue
4 stilk
rips
150 g
oliven

Slik gjør du

  1. Frukt- og nøttebrød

    Tips

    Prøv denne oppskriften på frukt- og nøttebrød!
  2. Tips

    Hjemmelaget fikenmarmelade er ekstra godt!

Tips

Her er det nesten bare fantasien som setter grenser på hva du kan fylle opp med. Er det sesong for epler, kan du gjerne lage en eplemos. Er det sesong for aprikos og fersken, pynt med båter av disse. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter