
Bugnende ostebrett | ostefat
Ostebrett fylt med deilig ost og masse godt tilbehør. Ostefat servert med en vri - både ser og smaker fantastisk godt. Perfekt å servere når du skal ha gjester på besøk!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Ønsker du å lage hjemmelaget frukt- og nøttebrød starter du med dette. Du finner også oppskrifter på en rekke marmelader og chutneyer på TINE Kjøkken.
Tips
Prøv denne oppskriften på frukt- og nøttebrød! - 2
Rist valnøtter i en tørr, varm panne. Avkjøl nøttene, bland inn honning og ha i en skål.
- 3
Del Jarlsberg og Sveitser i tynne skiver med kniv. Del i staver og trekanter. Del Brie i kakestykker og Selbu Blå i terninger.
- 4
Rull Haukli Chevre i hakkede urter.
- 5
Del pære i tynne skiver og fiken i båter.
- 6
Del skivene med frukt- og nøttebrød i mindre biter.
- 7
Ha marmelader i skåler og fordel etter hvert alt på fjøla. Pynt gjerne med friske urter.
Tips
Hjemmelaget fikenmarmelade er ekstra godt!
Tips