Tapas med Sveitser® og lakseruller med Snøfrisk servert på fjøl

TINE® Norsk Sveitser

TINE® Norsk Sveitser er en halvfast hvitost som produseres i store hjul med skorpe med store, runde hull. Smaken er fyldig, særegen og mild med en lett søtlig aroma. TINE® Norsk Sveitser passer meget godt på brød. Prøv gjerne sveisterost i salater, på pizza, pai, ostepinner, revet på tortilla. TINE® Norsk Sveitser kan også marineres.

Produktdata er for øyeblikket ikke tilgjengelig.

TINE® Norsk Sveitser er ystet etter ekte tradisjonelle metoder. TINE® Norsk Sveitsers spennende historie startet allerede i 1815, da Jacob Sverdrup grunnla Norges første ysteri i Vestfold. Som foregangsmann fikk han sveitsiske ostemakere til å reise rundt og drive opplæring på meieriene i det edle håndverket. Osten Sveitser falt i god smak hos adel og konsuler med sin kombinasjon av unik norsk melk og sveitsisk ystekunnskap. I dag har vi en ost med høy kvalitet og smak med særpreg. Vi kaller den for "den opprinnelige hvitosten".

Historien om våre hvitoster