TINE® Norsk Sveitser er en halvfast hvitost som produseres i store hjul med skorpe med store, runde hull. Smaken er fyldig, særegen og mild med en lett søtlig aroma. TINE® Norsk Sveitser passer meget godt på brød. Prøv gjerne sveisterost i salater, på pizza, pai, ostepinner, revet på tortilla. TINE® Norsk Sveitser kan også marineres.
-
TINE® Norsk Sveitser er ystet etter ekte tradisjonelle metoder. TINE® Norsk Sveitsers spennende historie startet allerede i 1815, da Jacob Sverdrup grunnla Norges første ysteri i Vestfold. Som foregangsmann fikk han sveitsiske ostemakere til å reise rundt og drive opplæring på meieriene i det edle håndverket. Osten Sveitser falt i god smak hos adel og konsuler med sin kombinasjon av unik norsk melk og sveitsisk ystekunnskap. I dag har vi en ost med høy kvalitet og smak med særpreg. Vi kaller den for "den opprinnelige hvitosten".
-
pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1512 kJ ( 364 kcal) fett 28 g -hvorav mettede fettsyrer 18 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 28 g salt 1,3 g kalsium 790 mg (99 %') vitamin A 273 µg (34 %') riboflavin 0,27 mg (19 %') vitamin B12 2,3 µg (92 %') fosfor 600 mg (86 %') sink 4,5 mg (45 %') selen 12 µg (22 %') jod 36,0 µg (24 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (< 0,01 g laktose pr. 100 g ost).
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- 510G