
Ostefat med frukt, bær og nøtter
Et enkelt og fristende ostefat med gode, norske oster fra TINEs lokale ysterier. Å servere ost er ofte enklere enn man tror! Med god kjeks, nøtter og annet tilbehør blir det garantert en suksess.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær brie i små stykker. Kutt halvparten av de tørkede aprikosene i små biter og bland med frisk timian. Legg på toppen av brien sammen med litt flytende honning.
- 2
Kutt pære i båter og fiken i biter.
- 3
Skjær blåmuggost i skiver. Skjær ridderost i staver.
- 4
Bland pistasjenøtter og tranebær.
Tips
Nøtter passer godt til ost, velg de nøttene du liker best. - 5
Dander oster, kjeks, pære, fiken, mandler, nøtter og bringebær på en fjøl. Pynt med frisk rosmarin og server med flytende honning.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


