Skip to main content

Ostefat med frukt, bær og nøtter

Enkel
20min

Et enkelt og fristende ostefat med gode, norske oster fra TINEs lokale ysterier. Å servere ost er ofte enklere enn man tror! Med god kjeks, nøtter og annet tilbehør blir det garantert en suksess.

3.5
(76)
Next ImageOstefat med frukt, bær og nøtter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

12 stk
tørket aprikos
1 kvist
frisk timian
50 ml
flytende honning
1 pakke
1 stk
pære
1 stk
fiken
80 g
pistasjenøtter
20 g
tørkede tranebær
50 g
bringebær
75 g
salte mandler uten skall
20 stk
kjeks
1 kvist
frisk rosmarin

Fremgangsmåte

  1. Skjær brie i små stykker. Kutt halvparten av de tørkede aprikosene i små biter og bland med frisk timian. Legg på toppen av brien sammen med litt flytende honning.

  2. Kutt pære i båter og fiken i biter.

  3. Skjær blåmuggost i skiver. Skjær ridderost i staver.

  4. Bland pistasjenøtter og tranebær.

    Tips

    Nøtter passer godt til ost, velg de nøttene du liker best. 
  5. Dander oster, kjeks, pære, fiken, mandler, nøtter og bringebær på en fjøl. Pynt med frisk rosmarin og server med flytende honning.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter