Artikler

100 % fornybare melkekartonger

Nå er alle kartonger med Tinemelk® fra 100 % fornybare råvarer.

Lag dine egne nissekartongtrekk

Ønsker du nisser på de melkekartongene som ikke har nissedekor? Eller kanskje savner du de gamle nissene? Nå kan du laste ned forskjellige nissekartongtrekk slik at du får din egen julekartong.

Strikkeoppskrift melkegenseren

Vinterens must have! I likhet med melken vår kommer selvfølgelig melkegenseren i flere varianter.

Fasit Tinemelk® julekartong

På årets kartonger kan man hjelpe Fjøsnissen med å finne igjen redskaper han har rotet bort i juleforberedelsene. Klarte du å finne alle? Her er fasitene, spoiler alert!!

Strikkeoppskrift melkevotter

Ønsker du deg et par av de populære melkevottene med melkeblomstmønster? Fortvil ikke, her er strikkeoppskriften! Del gjerne et bilde av dine melkevotter med oss i sosiale medier med #tinemelkevotter.

Tinemelks emballasje gjennom tidene

I snart 60 år har industridesignerne arbeidet med å forbedre Tinemelks emballasje, slik at du skal få kanskje verdens fineste melk.

Derfor har Tinemelk® lystette melkekartonger

Frisk melk må ha det mørkt, fordi lys forandrer smaken. Derfor har Tinemelk® Norges mørkeste melkekartonger – på innsiden.

TINE har et forsknings- og utviklingsmiljø i verdensklasse

Tinemelk® betyr kvalitet. Det er ikke bare noe vi sier. Det er noe vi gjør. I over 160 år har vi arbeidet systematisk for å bygge opp Norges ledende fagmiljø innen melkeproduksjon.

Våre lokale melkebønder har et vitenskapelig superlag i ryggen

Melkegårdene våre forandrer seg. Du ser det ikke utenfra. Fjøsveggene røper ingenting. Men på innsiden driver norske melkebønder lokale kunnskapsbedrifter i den melkefaglige verdenseliten.

Fremdeles melker TINE-bøndene kyrne på 900 setre hver sommer

Om sommeren drar vi alle på fjelltur. Sånt blir det god melk av.