Artikler

100 % fornybare melkekartonger

Nå er alle kartonger med Tinemelk® fra 100 % fornybare råvarer.

Lag dine egne nissekartongtrekk

Ønsker du nisser på de melkekartongene som ikke har nissedekor? Eller kanskje savner du de gamle nissene? Nå kan du laste ned forskjellige nissekartongtrekk slik at du får din egen julekartong.

Tinemelks emballasje gjennom tidene

I snart 60 år har industridesignerne arbeidet med å forbedre Tinemelks emballasje, slik at du skal få kanskje verdens fineste melk.

Derfor har Tinemelk® lystette melkekartonger

Frisk melk må ha det mørkt, fordi lys forandrer smaken. Derfor har Tinemelk® Norges mørkeste melkekartonger – på innsiden.

TINE har et forsknings- og utviklingsmiljø i verdensklasse

Tinemelk® betyr kvalitet. Det er ikke bare noe vi sier. Det er noe vi gjør. I over 160 år har vi arbeidet systematisk for å bygge opp Norges ledende fagmiljø innen melkeproduksjon.

Våre lokale melkebønder har et vitenskapelig superlag i ryggen

Melkegårdene våre forandrer seg. Du ser det ikke utenfra. Fjøsveggene røper ingenting. Men på innsiden driver norske melkebønder lokale kunnskapsbedrifter i den melkefaglige verdenseliten.

Fremdeles melker TINE-bøndene kyrne på 900 setre hver sommer

Om sommeren drar vi alle på fjelltur. Sånt blir det god melk av.

Norske kyr har verdens laveste sykefravær

Helt siden 1975 har vi i TINE bygget opp verdens mest komplette helseregister for kyrne våre. Slik har våre melkebønder klart å få verdens friskeste kyr.

Norske bønder ligger helt i teten på innovasjon og nye løsninger

Torill Midtkandal visste det med én gang hun og mannen Johan innså at de trengte et bedre fjøs på melkegården Øvreeide hjemme i Stryn. Hun ville tegne det selv.