Kan du finne Fjøsnissens redskaper på Tinemelk® julekartongen

På julekartongene kan man hjelpe Fjøsnissen med å finne igjen redskaper han har rotet bort i juleforberedelsene. Klarer du å finne alle? Spoiler alert! Her er fasitene.

Fjøsnissen er en matglad type som gjerne hjelper til med forberedelsene, men han har også 10 tommeltotter. Han roter og glemmer hvor han har lagt fra seg tingene.
 

Tinemelk® Lettmelk 0,5 % fett - hvor er romraketten min?

Finnes det fjøsnisser på Mars? Hva er egentlig best av risengrynsgrøt og rømmegrøt? Kommer det melk ut av nesa på kyrne når de ler? Verden er full av interessante spørsmål, synes jeg. 
Men akkurat nå - mens jeg holder på å pakke inn gavene - har jeg egentlig bare ett spørsmål: Har du sett romraketten min? Jeg tenkte nemlig jeg skulle finne ut av det der med Fjøsnissen på Mars.

Tinemelk_lett_05_fasit

Tinemelk® Lettmelk 1 % fett - hvor ble det av kjelken?

Du ække ekte fjøsnisse om du ikke elsker snø! Og ikke for å skryte, men jeg er ganske kjapp i bakken. Watch out, Kjetil Jansrud, liksom! Men det gikk litt fort i svingene i dag, og nå har «noen» rota på bort kjelken. Kan du hjelpe meg med å finne den? Ja, sa du? Takker og fjøsnissebukker! Hilsen Fjøsnissen.

Tinemelk_lett_1.2_fasit

Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett - har du sett vispen?

Jeg bare eeelsker mat! Særlig julemat. Og særlig, særlig julekakemat! Du vet, alt sånn som kan kjevles, vispes, eltes, heves og stekes. Problemet er at jeg...eh, ikke er sånn kjempegod til å rydde opp etter meg. Nå finner jeg ikke den derre vispe-greia!
Kan du hjelpe meg finne den? Håper det, for jeg er så mett på pepperkakedeig at jeg ikke orker å lete. Hilsen Fjøsnissen.

Tinemelk_hel_fasit

Tinemelk® Fettfri skummet melk - hvor mange instrumenter finner du?

Ikke et vondt ord om kyrne, de lager tross alt noe av det beste jeg vet. Nemlig det du drikker nå! Men altså, noen ganger blir jeg helt koko i huet av å høre på «MØØ! MØØ! MØØ!» hele dagen.
Derfor har vi laget vårt eget Fjøsnisseband! Gårdskatta fikk være med, hun er så bra på triangel. Og mens vi øver inn den nye låta vår, «I låve you», kan jo du telle instrumenter! Hvor mange ser du? Hilsen Fjøsnissen.

Tinemelk_Skummet_fasit