Chevre på laksefilet med grønt på fjøl

Chevre Naturell Haukeli

Chevre Naturell Haukeli er en fersk geitost utviklet lokalt på Haukeli – et enestående håndverk med syrlig og mild smak.

Chevre Naturell Haukeli kan nytes alene eller brukes for å sette en ekstra spiss på maten.

Hva med å prøve kyllingfajitas med chevre til middag?

Chevren er perfekt i dipper, sauser og supper.

Chevre Naturell Haukeli har blitt hedret med Spesialitetsmerket "Unik Smak" fra Matmerk.

Chevre Naturell Haukeli inngår i serien Norske Ostespesialiteter, en samling av norske osteskatter, fra definerte geografiske områder med særegne historier og sjel. Ostene er av høy kvalitet, godt håndverk, unike og rike på smak.

Norsk Chevre – geitost fra Haukeli

Norsk Chevre fra Haukeli er laget av geitemelk. Osten har nære aner fra Frankrike og er ypperlig servert naturell, i varme eller kalde retter, til forretter, småretter, middag eller dessert.
Logo Spesialitet-merket

Spesialitet - Merket for unik smak

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Les mer om Merkeordningen Spesialitet på Matmerks nettsider

Merkevarer