Matglede på jobb i TINE

Bli med å skape matopplevelser

Hos oss er du med på å skape morgendagens mattradisjon i et av landets største innovasjons-, logistikk- og markedsmiljøer.

Uansett om du er lærling, markedsfører, matviter, økonom, ingeniør eller vil jobbe med logistikk er det din unike innsikt, motivasjon, samarbeidsevne og skaperkraft som fortsetter å gjøre TINE til en viktig aktør.

Ekte matopplevelser

Gjennom å ta helhetsansvar og hjelpe hverandre til å lykkes, realiserer vi nye ideer, skaper muligheter og oppnår resultater som skaper ekte matopplevelser for hele Norge.

Jobb hos oss

Bli med å skape og bidra til morgendagens mattradisjon i et av landets største innovasjons- logistikk og markedsmiljøer. Her finner du ledige stillinger i TINE.

TINE skal være selve pådriveren for å gi folk en god start, og hjelpe med å etablere gode vaner tidlig i livet.

Alle vet at gode vaner må etableres tidlig for å vare, og at da står positive erfaringer og gode opplevelser sentralt. En pådriver går lenger enn en støttespiller, og fra «selve pådriveren» forventes det at man ligger i forkant, går nye veier, utvikler og deler kunnskap, og tar en lederrolle i samfunnet på området. Kort og godt blir en samfunnsaktør innenfor sunne vaner - tidlig. På den måten skal TINE bidra til å skape et sunnere, gladere og mer aktivt Norge.

TINEs sponsorprogram skal tidlig i folks liv inspirere til et sunnere kosthold, mer fysisk aktivitet og gode matopplevelser.

TINE MatCup

TINE MatCup er en konkurranse for kokk- og servitørelever på VG2 trinn som arrangeres av TINE og NKL. Dette er en landsomfattende konkurranse for å kåre Norges beste elever innen kokk- og servitørfaget. Målet med konkurransen er å motivere unge fagutøvere, og derved styrke rekrutteringen til kokkefaget.

 

Vi jakter på Norges beste kokk- og servitørelever - på TINE MatCup 

 

Plukk opp ett og annet genialt kjøkkentriks med disse nyttige Slik gjør du-filmene
Oppskrift på Kyllingsalat med quinoa og avokado

Litt sunnere middager

Sulten på noe godt i hverdagen og ønsker tips som gjør middagen litt sunnere? Da er disse middagsoppskriftene noe for deg!