Serviett og bestikk

E+ for deg som spiser for lite

For noen kan det være en utfordring å klare å spise nok. Derfor har TINE, i samarbeid med Haukeland Universitetssjukehus og Bergen kommune, utviklet en serie produkter med høyt næringsinnhold.

Noen eldre og syke får i seg for lite næring. Produktene i serien E+ er energirike og tilsatt ekstra proteiner. I tillegg er de beriket med vitamin C og D. Alle produktene har fristende smaker og skal være lette å spise og drikke. Ønsker du mer informasjon om produktene, gå inn på TINEhandel.no.

Ønsker du råd om hvordan du kan øke næringstettheten i mat og drikke på en fristende måte, finn tipsene i en Smått, men godt - brosjyre

Vekttap hos eldre - signalene du bør se etter

Sitter klokka eller klærne litt løsere enn de pleier hos en person du står nær, for eksempel moren eller bestefaren din? Sier personen i tillegg at maten frister mindre enn før? Dette kan være signaler på at kroppen ikke får i seg det den trenger.

Underernæring er alvorlig

Underernæring er vanlig blant mange eldre. Riktig ernæringsbehandling vil gi økonomiske og helsemessige gevinster for samfunnet og ikke minst bedre livskvalitet for den enkelte.

TINE satser på mat og drikke i apotek for syke og eldre

I disse dager monteres kjøledisker i apoteker i Østfold og produktserien E+® fra TINE tilbys for første gang utenfor sykehus og sykehjem. E+ er mat og drikke utviklet med tanke på de som trenger litt ekstra for å bevare styrken.