Julens produkter fra TINE: Julebrunost, TINE IsKaffe Xmas, Nyt Julen yoghurt i smakene karamell og ingefær og TINE Edamer

Årets juleprodukter fra TINE

Matglede og smak står sentralt i juletiden, og for mange av oss har TINE en viktig rolle på matbordet. Årets julelanseringer fra TINE består av de kjente juleproduktene, men også noen spennende nyheter som utfordrer klassikerne.

TINE Yoghurt Nyt Julen 4 x 125 g
- Julestemning i yoghurtbeger
De to smakfulle yoghurtvariantene ingefær og karamell representerer tradisjonelle julesmaker, men er allikevel nye og spennende utfordrere til de folkekjære klassikerne. Ingefær er en av julens kryddere, og er blant annet å finne i pepperkaker. Karameller er for mange et julegodt som hører høytiden med. Karameller er å finne i både desserter og i form av godteri til julen, og en smak som mange forbinder med jul og hygge. I yoghurtform kan man tilføre julestemning til frokosten, mellommåltid eller som en hverdagsdessert. Disse yoghurtene er for deg som vil kose deg litt ekstra i jula.


TINE IsKaffe™ Xmas Mocha 330 ml
- Perfekt å ha på farten i julestria
Nå lanserer TINE IsKaffe™ en ny fristende julesmak - Xmas Mocha. TINE IsKaffe™ Xmas Mocha er laget av brasiliansk kaffe, norsk melk og med en deilig smak av sjokolade med karamell. TINE IsKaffe™ inneholder koffein tilsvarende en dobbel espresso. Xmas Mocha er perfekt å ha mens du baker de syv slag, tar julevasken, stresser rundt for å finne årets julegaver eller er student med eksamensperiode.


TINE Julebrunost 26 % 500g
- Brunost med smak av jul
Ost er en klassiker på frokostbordet, og det finnes en favoritt for alle. TINE Julebrunost er en søt og krydret fløtemysost med smak av kardemomme som passer ypperlig på nybakt brød og vafler. TINE Julebrunost er med andre ord et produkt som fortjener en plass på frokostbordet i jula.


TINE Edamer
- En klassiker på frokostbordet i jula
Folk ønsker seg sesongprodukter til jul og TINE Edamer er en kjære juletradisjon i mange hjem. Edamer egner seg meget godt som pålegg, snacks, i salater, i osteanretningen og i varme osteretter.

Selve ostetypen er fra byen Edam, ikke langt fra Amsterdam. På grunn av lagringsevnen, var den svært populær på lange sjøreiser og i koloniene på 1300-1700-tallet. I Norge har osten vært produsert siden 1890-tallet. Etter 1900 økte edamerproduksjonen i Norge raskt, og i 1920 var den på over 200 tonn i året. Under krigen gikk produksjonen tilbake, men vokste voldsomt i årene etterpå. Meste parten av Edamer salget er i førjulstiden.


TINE Edamer vellagret
- For deg som er glad i ekstra fyldig og aromatiske oster
TINE Vellagret Edamer er en norskprodusert halvfast, modnet ost som opprinnelig stammer fra byen Edam i Nederland. Denne runde osten kan skjæres med høvel eller kniv og har en ekstra fyldig, ren, syrlig og aromatisk smak. TINE Vellagret Edamer ystes hos TINE Meieriet Ørsta og er modnet i minimum 12 måneder. Osten er svært lagringsdyktig, forutsatt ubrutt emballasje.