Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Rosmarin- og soppsaus

Enkel
15min

Godt kjøtt fortjener en smakfull saus, og dette er oppskrift på en god saus som passer perfekt til lam, kylling og svinekjøtt.

3.4
(70)
Next ImageRosmarin- og soppsaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

150 g
bacon finklippet
1 stk
løk finhakket
1 stk
hvitløksfedd finhakket
150 g
frisk sjampinjong i biter
2 ss
hvetemel
2 ss
soyasaus
0.5 ts
salt
0.4 ts
pepper
1 dl
frisk rosmarin

Fremgangsmåte

  1. La finklippet bacon surre i smør i en kjele til det er svakt gyllent.

  2. Ha i finhakket løk og hvitløk samt soppskiver, og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche.

  3. Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.

  4. Dryss over rikelig med rosmarin rett før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Skogsopp smaker også godt i denne sausen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter