Rosmarin- og soppsaus
Godt kjøtt fortjener en smakfull saus, og dette er oppskrift på en god saus som passer perfekt til lam, kylling og svinekjøtt.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 150 g bacon, finklippet
- 2 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk løk, finhakket
- 1 stykk hvitløksfedd, finhakket
- 150 g frisk sjampinjong, i biter
- 2 ss hvetemel
- 6 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 2 ss soyasaus
- 0.5 ts salt
- 0.4 ts pepper
- 1 dl frisk rosmarin
Slik gjør du
1
La finklippet bacon surre i smør i en kjele til det er svakt gyllent.
2
Ha i finhakket løk og hvitløk samt soppskiver, og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche.
3
Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.
4
Dryss over rikelig med rosmarin rett før servering.
TipsSkogsopp smaker også godt i denne sausen.