Rosmarin- og soppsaus
Enkel•15 min min
Godt kjøtt fortjener en smakfull saus, og dette er oppskrift på en god saus som passer perfekt til lam, kylling og svinekjøtt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
150 gbacon finklippet
-
2 ss
-
1 stkløk finhakket
-
1 stkhvitløksfedd finhakket
-
150 gfrisk sjampinjong i biter
-
2 sshvetemel
-
6 dl
-
2 sssoyasaus
-
½ tssalt
-
⅖ tspepper
-
1 dlfrisk rosmarin
Slik gjør du det
-
1
La finklippet bacon surre i smør i en kjele til det er svakt gyllent.
-
2
Ha i finhakket løk og hvitløk samt soppskiver, og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche.
-
3
Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.
-
4
Dryss over rikelig med rosmarin rett før servering.