Rosmarin- og soppsaus

Rosmarin- og soppsaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Godt kjøtt fortjener en smakfull saus, og dette er oppskrift på en god saus som passer perfekt til lam, kylling og svinekjøtt.

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g bacon finklippet
2 ss TINE Meierismør
1 stk løk finhakket
1 stk hvitløksfedd finhakket
150 g frisk sjampinjong i biter
2 ss hvetemel
6 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss soyasaus
½ ts salt
⅖ ts pepper
1 dl frisk rosmarin

Slik gjør du det

    1. La finklippet bacon surre i smør i en kjele til det er svakt gyllent.
    2. Ha i finhakket løk og hvitløk samt soppskiver, og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche.
    3. Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.
    4. Dryss over rikelig med rosmarin rett før servering.
Tips!

Skogsopp smaker også godt i denne sausen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat