Håndkle og blad
Rosmarin- og soppsaus
(5252)

Rosmarin- og soppsaus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Godt kjøtt fortjener en smakfull saus, og dette er oppskrift på en god saus som passer perfekt til lam, kylling og svinekjøtt.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

150 gbacon finklippet
2 ssTINE Meierismør
1 stkløk finhakket
1 stkhvitløksfedd finhakket
150 gfrisk sjampinjong i biter
2 sshvetemel
6 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 sssoyasaus
½ tssalt
⅖ tspepper
1 dlfrisk rosmarin
BladBlad

Slik gjør du det

    1. La finklippet bacon surre i smør i en kjele til det er svakt gyllent.
    2. Ha i finhakket løk og hvitløk samt soppskiver, og la surre videre. Dryss over hvetemel og rør inn Lett Crème Fraîche.
    3. Rør inn soyasaus og smak til med salt og pepper.
    4. Dryss over rikelig med rosmarin rett før servering.
Blått hjerte
Tips!

Skogsopp smaker også godt i denne sausen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat