Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Biff med bearnéssaus

Enkel
30min

«Sauce béarnaise» er en gul, klassisk fransk smørsaus. Her er en oppskrift på entrecôte med perfekt bearnés.

3.8
(41)
Biff med bearnéssaus

porsjoner

4

Grønnsaker:

½ stk
blomkål
½ stk
brokkoli
8 stk
medium store potet

Bearnéssaus:

1 stk
løk finhakket
2 stk
stangselleri finhakket
5 stk
pepperkorn knuste
3 ss
eddik 5%
6 ss
vann
3 ss
frisk estragon eller kjørvel, finhakket
3 stk
eggeplomme
¼ ts
salt
½ ts
pepper

Biff:

4 stk
entrecôte eller biff av indrefilet
1 ss
frisk estragon

Slik gjør du

Bearnéssaus:

  1. Tips

    Det er også godt å smake til sausen med litt sitronsaft.

Biff:

Tips

Hvis du opplever at sausen skiller seg, kan det være lurt å vispe inn en skvett kaldt vann.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter