Kjapp biffgryte
Enkel•30 min min
I denne deilige gryteretten med biff foreslår vi en rekke grønnsaker, men det er opp til deg å bruke de du liker aller best.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gbiffstrimler
-
2 sssolsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje
-
3 stkgulrøtter
-
2 stkløk
-
4 stkpoteter
-
300 gsellerirot
-
800 ghermetiske tomater 400 g = 1 boks)
-
5 dlvann
-
1 stkterning kjøttbuljong
-
1 tssalt
Tilbehør:
-
4 skiverbrød
-
2 ss
Slik gjør du det
-
1
Stek kjøtt på begge sider på middels sterk varme i litt olje eller smør i en mellomstore gryte. Stek til biffstrimlene er jevnt brune, ca. 5 minutter.
-
2
Skrell gulrot, løk, potet og sellerirot. Kutt alt i ca like store biter og ha det oppi til kjøttet. Kok i ytterligere 5 minutter.
-
3
Ha i hermetiske tomater, vann og buljongterning. La alt koke til grønnsakene er møre, 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.