
Biff med peppersmør
Biff av entrecôte er godt både grillet og stekt i panne. Hjemmelaget peppersmør smaker nydelig på toppen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm stekeovnen til 200°C.
- 2
Del potet i biter og legg i en ildfast form. Hell over litt solsikkeolje og strø på salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre.
- 3
Bak tomatene sammen med potetene i en annen ildfast form eller legg dem sammen i en større form.
- 4
Tørk kjøttet og stek i smør på sterk varme i pannen i ca. 2 minutter på hver side, alt etter hvor mye du ønsker kjøttet stekt.
- 5
Bland mykrørt smør og pepper. Legg det på matpapir eller folie og trill til en pølse. Sett peppersmøret kaldt til det stivner.
- 6
La kjøttet hvile litt før det serveres med en klatt peppersmør, poteter og grønnsaker.
Tips
Hjemmelaget kryddersmør er holdbart 2–3 uker i kjøleskap.