Skip to main content

Biff med peppersmør

Enkel
30min

Biff av entrecôte er godt både grillet og stekt i panne. Hjemmelaget peppersmør smaker nydelig på toppen.

4.2
(15)
Next ImageBiff med peppersmør

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

750 g
potet
2 ss
solsikkeolje, rapsolje eller annen olje til steking
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
12 stk
cherrytomat
4 stk
entrecôte

Peppersmør:

250 g
TINE® Meierismør til steking
2 ss
rosépepper
2 ss
grønn pepper

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 200°C.

  2. Del potet i biter og legg i en ildfast form. Hell over litt solsikkeolje og strø på salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre.

  3. Bak tomatene sammen med potetene i en annen ildfast form eller legg dem sammen i en større form.

  4. Tørk kjøttet og stek i smør på sterk varme i pannen i ca. 2 minutter på hver side, alt etter hvor mye du ønsker kjøttet stekt.

  5. Bland mykrørt smør og pepper. Legg det på matpapir eller folie og trill til en pølse. Sett peppersmøret kaldt til det stivner.

  6. La kjøttet hvile litt før det serveres med en klatt peppersmør, poteter og grønnsaker.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hjemmelaget kryddersmør er holdbart 2–3 uker i kjøleskap.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter