Biff av entrecôte er godt både grillet og stekt i panne. Hjemmelaget peppersmør smaker nydelig på toppen.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
750 g potet
2 ss solsikkeolje, , rapsolje eller annen olje til steking
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
12 stykk cherrytomat
4 stykk entrecôte
1 ss TINE® Meierismør
Peppersmør:
250 g TINE® Meierismør, til steking
2 ss rosépepper
2 ss grønn pepper
Slik gjør du
1
Forvarm stekeovnen til 200°C.
2
Del potet i biter og legg i en ildfast form. Hell over litt solsikkeolje og strø på salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre.
3
Bak tomatene sammen med potetene i en annen ildfast form eller legg dem sammen i en større form.
4
Tørk kjøttet og stek i smør på sterk varme i pannen i ca. 2 minutter på hver side, alt etter hvor mye du ønsker kjøttet stekt.
5
Bland mykrørt smør og pepper. Legg det på matpapir eller folie og trill til en pølse. Sett peppersmøret kaldt til det stivner.
6
La kjøttet hvile litt før det serveres med en klatt peppersmør, poteter og grønnsaker.
Tips
Hjemmelaget kryddersmør er holdbart 2–3 uker i kjøleskap.
Lagre
Skriv ut
Del
Biff med peppersmør
Enkel
30min
Biff av entrecôte er godt både grillet og stekt i panne. Hjemmelaget peppersmør smaker nydelig på toppen.
Trykk for å vurdere oppskriften
4.2
(15)
Lagre
Skriv ut
Del
Ingredienser
750 g
potet
2 ss
solsikkeolje, rapsolje eller annen olje til steking