
Spinat- og ostesuppe
Oppskrift på en litt annerledes spinatsuppe, med god smak av pesto, garnert med nøtter og revet ost.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Garnityr:
Fremgangsmåte
- 1
Skrell og hakk løk. Fres den i smør i en kjele. Rør i mel og tilsett melk og buljongterninger. La suppen koke i ca. 3 min. Rør i Crème Fraîche og ost.
- 2
Bland spinat, suppe og pesto i en blender eller food processor. Smak til med salt og pepper.
Tips
Vær forsiktig når du har varm væske i blender eller food processor. Sørg for at lokket er sikret skikkelig, hold gjerne en hånd på lokket og start maskinen på det laveste trinnet for å forhindre at trykket blir for stort.
- 3
Rist nøtter gylne i en tørr stekepanne. Avkjøl. Strø over nøtter og ost ved servering. Server gjerne med godt brød til.
Tips
Det smaker også godt med sopp i denne suppen, enten som erstatning for løken eller i tillegg.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



