
Linsesuppe med strimlet kjøtt
En rykende varm suppe med røde linser, chili, tomat og saftig oksekjøtt smaker godt uansett vær og vind.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skrell løk og hvitløk. Hakk løk, hvitløk og chili. Surr i smør i 2 minutter i en kjele, til løken er myk.
- 2
Skyll linser godt i kaldt vann og ha dem i kjelen med løken, sammen med tomat og buljong.
Tips
Linsene kan byttes ut med hermetiske bønner.
- 3
Kok under lokk i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
- 4
Stek kjøttstrimler i smør i 2–3 minutter til de er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Tips
Stek strimlene i to omganger så de blir stekt, ikke kokt.
- 5
Ha kjøttstrimlene i suppen og server med brød og smør.
Tips
Lag gjerne dobbel porsjon suppe. Restene kan fryses til senere.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



