
Kyllingsuppe med kokosmelk
Enkel•20 min min
Denne kyllingsuppen med kokosmelk, chili og lime smaker utrolig godt og er veldig enkel å lage. Den kan fort bli en middagsfavoritt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingbryst
-
1 bokskokosmelk
-
2 sssoyasaus
-
1 boksbambusskudd
-
1 stkrød paprika i biter
-
1 stkrød chili , hakket
-
½ tssalt
-
1 stklime , saften av
-
1 posebønnespire
-
4 ssfrisk koriander
Slik gjør du det
-
1
Skjær kylling i strimler. Ha kokosmelk og kylling i en kjele og kok i 5 minutter.
-
2
Tilsett soyasaus, bambusskudd, paprika og chili i kjelen, og kok videre på lav varme i 5 minutter. Smak til med salt og lime.
Tips
Hell litt vann i suppen hvis du synes smaken er for kraftig.
-
3
Server suppen med bønnespirer og koriander.