Kyllingsuppe med kokosmelk

Kyllingsuppe med kokosmelk

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Denne kyllingsuppen med kokosmelk, chili og lime smaker utrolig godt og er veldig enkel å lage. Den kan fort bli en middagsfavoritt.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk kyllingbryst
1 boks kokosmelk
2 ss soyasaus
1 boks bambusskudd
1 stk rød paprika i biter
1 stk rød chili , hakket
½ ts salt
1 stk lime , saften av
1 pose bønnespire
4 ss frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Skjær kylling i strimler. Ha kokosmelk og kylling i en kjele og kok i 5 minutter.
    2. Tilsett soyasaus, bambusskudd, paprika og chili i kjelen, og kok videre på lav varme i 5 minutter. Smak til med salt og lime.
      Tips!

      Hell litt vann i suppen hvis du synes smaken er for kraftig.

    3. Server suppen med bønnespirer og koriander.
Tips!

Ha gjerne flere grønnsaker i suppen som f.eks. aspargesbønner, bok choy eller spinat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Nina

    5 måneder siden
    Hei! Stemmer det at væskemengden totalt for 4 porsjoner er kun én boks kokosmelk? Det hørtes ut som veldig små porsjoner, synes jeg. Og veldig lite væske sammenlignet med kjøtt og grønnsaker?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 måneder siden
      Hei Nina,

      Det stemmer at det kun skal være 1 boks med Kokos i denne oppskriften. Husk at kjøtt og grønnsaker slipper en del vann under koking.

      God matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat