Kyllingsuppe med kokosmelk
Denne kyllingsuppen med kokosmelk, chili og lime smaker utrolig godt og er veldig enkel å lage. Den kan fort bli en middagsfavoritt.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk kyllingbryst
- 1 boks kokosmelk
- 2 ss soyasaus
- 1 boks bambusskudd
- 1 stykk rød paprika, i biter
- 1 stykk rød chili, , hakket
- 0.5 ts salt
- 1 stykk lime, , saften av
- 1 pose bønnespire
- 4 ss frisk koriander
Slik gjør du
1
Skjær kylling i strimler. Ha kokosmelk og kylling i en kjele og kok i 5 minutter.
2
Tilsett soyasaus, bambusskudd, paprika og chili i kjelen, og kok videre på lav varme i 5 minutter. Smak til med salt og lime.
TipsHell litt vann i suppen hvis du synes smaken er for kraftig.
3
Server suppen med bønnespirer og koriander.
TipsHa gjerne flere grønnsaker i suppen som f.eks. aspargesbønner, bok choy eller spinat.