Kyllingsuppe med kokosmelk

Kyllingsuppe med kokosmelk

4
  • Enkel
  • 20 min
Denne kyllingsuppen med kokosmelk, chili og lime smaker utrolig godt og er veldig enkel å lage. Den kan fort bli en middagsfavoritt.

Ingredienser

4 stk kyllingbryst
1 boks kokosmelk
2 ss soyasaus
1 boks bambusskudd
1 stk rød paprika i biter
1 stk rød chili , hakket
½ ts salt
1 stk lime , saften av
1 pose bønnespire
4 ss frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Skjær kylling i strimler. Ha kokosmelk og kylling i en kjele og kok i 5 minutter.
    2. Tilsett soyasaus, bambusskudd, paprika og chili i kjelen, og kok videre på lav varme i 5 minutter. Smak til med salt og lime.
      Tips

      Hell litt vann i suppen hvis du synes smaken er for kraftig.

    3. Server suppen med bønnespirer og koriander.
Tips

Ha gjerne flere grønnsaker i suppen som f.eks. aspargesbønner, bok choy eller spinat.

Kommentarer

  • Trond

    5 måneder siden
    Hei. Er det sånn at strimlene med kylling ikke skal stekes men bare kokes i suppen?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 måneder siden
      Hei Trond,

      kyllingen skal kun koke som det står i trinn 1 :) God matlaging!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat