Grønnsakssuppe

Grønnsakssuppe med pølse

41
636
Enkel20 min
Denne enkle, men veldig gode suppen lager du på 1–2–3. En hverdagsoppskrift både barn og voksne setter pris på.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    gulrøtter
  • ½ stk
    sellerirot
  • 3 stk
    mellomstore poteter
  • 6 stk
    wienerpølser
  • ½ stk
    purre
  • 1 l
    vann
  • 2 stk
    grønnsaksbuljong
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
    hakket persille

Tilbehør:

  • 4 skiver
    brød

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær gulrot, sellerirot, potet og pølse i terninger, og purre i skiver. Legg alt over i en kjele, ha i vann og smuldre i buljong.

    Tips

    Hvis du har dårlig tid, kan du bruke frosne grønnsaker.

  2. 2

    Kok i 15 minutter eller til grønnsakene er møre.

  3. 3

    Smak til suppen med salt og pepper. Server med persille og brød.

Tips

Suppen er like god uten pølser, dersom du ønsker en vegetarsuppe.

Del denne oppskriften: