Håndkle og blad
Grønnsakssuppe
(230230)

Grønnsakssuppe med pølse

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne enkle, men veldig gode suppen lager du på 1–2–3. En hverdagsoppskrift både barn og voksne setter pris på.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkgulrøtter
½ stksellerirot
3 stkmellomstore poteter
6 stkwienerpølser
½ stkpurre
1 lvann
2 stkgrønnsaksbuljong
½ tssalt
¼ tspepper
2 sshakket persille

Tilbehør:

4 skiverbrød
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skjær gulrot, sellerirot, potet og pølse i terninger, og purre i skiver. Legg alt over i en kjele, ha i vann og smuldre i buljong.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hvis du har dårlig tid, kan du bruke frosne grønnsaker.

    2. Kok i 15 minutter eller til grønnsakene er møre.
    3. Smak til suppen med salt og pepper. Server med persille og brød.
Blått hjerte
Tips!

Suppen er like god uten pølser, dersom du ønsker en vegetarsuppe.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat