Grønnsakssuppe med pølse

(224)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne enkle, men veldig gode suppen lager du på 1–2–3. En hverdagsoppskrift både barn og voksne setter pris på.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkgulrøtter
½ stksellerirot
3 stkmellomstore poteter
6 stkwienerpølser
½ stkpurre
1 lvann
2 stkgrønnsaksbuljong
½ tssalt
¼ tspepper
2 sshakket persille

Tilbehør:

4 skiverbrød
 Les kommentarer (28) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Skjær gulrot, sellerirot, potet og pølse i terninger, og purre i skiver. Legg alt over i en kjele, ha i vann og smuldre i buljong.

      Tips:

      Hvis du har dårlig tid, kan du bruke frosne grønnsaker.

    2. Kok i 15 minutter eller til grønnsakene er møre.
    3. Smak til suppen med salt og pepper. Server med persille og brød.

Tips:

Suppen er like god uten pølser, dersom du ønsker en vegetarsuppe.

Kommentarer

  Legg til kommentar