Grønnsakssuppe med pølse
Enkel•20 min min
Denne enkle, men veldig gode suppen lager du på 1–2–3. En hverdagsoppskrift både barn og voksne setter pris på.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkgulrøtter
-
½ stksellerirot
-
3 stkmellomstore poteter
-
6 stkwienerpølser
-
½ stkpurre
-
1 lvann
-
2 stkgrønnsaksbuljong
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 sshakket persille
Tilbehør:
-
4 skiverbrød
Slik gjør du det
-
1
Skjær gulrot, sellerirot, potet og pølse i terninger, og purre i skiver. Legg alt over i en kjele, ha i vann og smuldre i buljong.
Tips
Hvis du har dårlig tid, kan du bruke frosne grønnsaker.
-
2
Kok i 15 minutter eller til grønnsakene er møre.
-
3
Smak til suppen med salt og pepper. Server med persille og brød.