Grønnsakssuppe

Grønnsakssuppe med pølse

38
  • Enkel
  • 20 min
Denne enkle, men veldig gode suppen lager du på 1–2–3. En hverdagsoppskrift både barn og voksne setter pris på.

Ingredienser

2 stk gulrøtter
½ stk sellerirot
3 stk mellomstore poteter
6 stk wienerpølser
½ stk purre
1 l vann
2 stk grønnsaksbuljong
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss hakket persille

Tilbehør:

4 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Skjær gulrot, sellerirot, potet og pølse i terninger, og purre i skiver. Legg alt over i en kjele, ha i vann og smuldre i buljong.
      Tips

      Hvis du har dårlig tid, kan du bruke frosne grønnsaker.

    2. Kok i 15 minutter eller til grønnsakene er møre.
    3. Smak til suppen med salt og pepper. Server med persille og brød.
Tips

Suppen er like god uten pølser, dersom du ønsker en vegetarsuppe.

Kommentarer

  • Hanna??

    2 måneder siden
    Dette er en god suppe den er god og enkel og mikse tips ikke bruk frosne grønnsaker kutt opp selv

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      2 måneder siden
      Så bra den falt i smak, Hanna!

      Ja den beste smaken blir nok med ferske grønnsaker. Men har man ikke tid til å kutte slev, går det helt fint å bruke frossene. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat