
Tomatsuppe
Å lage tomatsuppe fra grunnen er lett og smaker herlig. Litt løk, hakkede tomater og buljong, og suppen er klar til servering.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Kok egg i 10 minutter.
- 2
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
- 3
Skrell og hakk løk og hvitløk, og surr i smør i 2 minutter til løken er myk.
- 4
Pisk inn mel. Tilsett tomat, vann og fond eller buljongterning.
- 5
Kok under lokk i 10 minutter.
- 6
Tilsett crème fraîche og miks suppen jevn med en stavmikser.
Tips
Crème fraîche kan erstattes med matfløte.
- 7
Smak til suppen med salt og pepper. Server med godt brød til.
Tips
Friske krydderurter smaker godt i tomatsuppe. Prøv med timian, rosmarin, kjørvel, oregano eller basilikum.