Tomatsuppe
Enkel
20min
Å lage tomatsuppe fra grunnen er lett og smaker herlig. Litt løk, hakkede tomater og buljong, og suppen er klar til servering.
3.9
(64)

Ingredienser
2 stk 
hardkokte  egg  delt i to
2.5 dl 
 pastaskruer 
1 stk 
gul   løk 
2 stk 
 hvitløksfedd 
1 ss 
TINE® Meierismør til steking
1 ss 
 hvetemel 
2 boks 
 hermetiske tomater, hakkede
6 dl 
 vann 
2 ss 
 grønnsakfond, eller 
1 stk 
 buljongterning, om du ikke bruker fond
½ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
Tilbehør:
4 skiver 
godt  brød 
Slik gjør du
Tips
Crème fraîche kan erstattes med matfløte.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Friske krydderurter smaker godt i tomatsuppe. Prøv med timian, rosmarin, kjørvel, oregano eller basilikum.





