Linsesuppe med strimlet kjøtt
Enkel
20min
En rykende varm suppe med røde linser, chili, tomat og saftig oksekjøtt smaker godt uansett vær og vind.
3.8
(48)

Ingredienser
1 stk 
 løk 
2 stk 
 hvitløksfedd 
1 stk 
rød  chili 
1 ss 
TINE® Meierismør til steking
1 boks 
hermetiske røde  linser 
1 boks 
hakkede   hermetiske tomater 
1 l 
 hønsebuljong (vann + buljongterning)
½ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
400 g 
strimlet  oksekjøtt, eller svin
1 ss 
TINE® Meierismør til steking
Slik gjør du
Tips
Linsene kan byttes ut med hermetiske bønner.
Tips
Stek strimlene i to omganger så de blir stekt, ikke kokt.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Lag gjerne dobbel porsjon suppe. Restene kan fryses til senere.



