Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Linsesuppe med strimlet kjøtt

Enkel
20min

En rykende varm suppe med røde linser, chili, tomat og saftig oksekjøtt smaker godt uansett vær og vind.

3.8
(48)
Linsesuppe med strimlet kjøtt

Ingredienser

1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
rød chili
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 boks
hermetiske røde linser
1 boks
hakkede hermetiske tomater
1 l
hønsebuljong (vann + buljongterning)
½ ts
salt
¼ ts
pepper
400 g
strimlet oksekjøtt, eller svin
1 ss
TINE® Meierismør til steking

Tilbehør:

4 stk
brødskive

Slik gjør du

  1. Tips

    Linsene kan byttes ut med hermetiske bønner.

  2. Tips

    Stek strimlene i to omganger så de blir stekt, ikke kokt.

Tips

Lag gjerne dobbel porsjon suppe. Restene kan fryses til senere.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter