Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Grønn ertesuppe med strimlet svinekjøtt

Enkel
20min

Denne ertesuppen med strimlet svinekjøtt er superrask å lage. Med dypfryste erter får du en frisk og innbydende suppe.

3.9
(28)

Ingredienser

Strimlet kjøtt:

1 ss
TINE® Meierismør til steking
400 g
strimlet svinekjøtt
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Ertesuppe:

2 stk
løk, grovhakket
1 stk
hvitløksfedd, grovhakket
2 ss
TINE® Meierismør til steking
5 dl
vann
1 stk
buljongterning
500 g
dypfryste erter
4 ss
sitronsaft
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

  1. Tips

    Stek gjerne kjøttet i flere omganger. Da unngår du at kjøttet kokes og blir tørt.

Ertesuppe:

Tips

Bytt gjerne ut strimlet svinekjøtt med en kokt svineknoke. Da får du god kraft til suppen også.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter