Grønn ertesuppe med strimlet svinekjøtt
Enkel
20min
Denne ertesuppen med strimlet svinekjøtt er superrask å lage. Med dypfryste erter får du en frisk og innbydende suppe.
3.9
(28)
Ingredienser
Ertesuppe:
2 stk 
 løk, grovhakket
1 stk 
 hvitløksfedd, grovhakket
2 ss 
TINE® Meierismør til steking 
5 dl 
 vann 
1 stk 
 buljongterning 
500 g 
dypfryste  erter 
4 ss 
 sitronsaft 
½ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
Tilbehør:
Slik gjør du
Tips
Stek gjerne kjøttet i flere omganger. Da unngår du at kjøttet kokes og blir tørt.
Ertesuppe:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bytt gjerne ut strimlet svinekjøtt med en kokt svineknoke. Da får du god kraft til suppen også.





