Urteterte

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En terte med smak fra Middelhavet. Salte oliven og sødmefulle tomater gir assosiasjoner til blått hav og varmende sol.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Paibunn
2 dlbrødsmuler
200 gTINE Lett Crème Fraîche 10 %
4 stktomater i skiver
10 stkansjoser marinert i olje
1 dloliven
2 sskapers
6 ssurter (rosmarin, timian eller oregano), hakket
125 gparmesan, revet
½ tssalt
¼ tspepper
 Les kommentarer (4) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Legg paideigen på et stekebrett med bakepapir.
    2. Bland brødsmuler og Crème Fraîche, og smør på paideigen.
    3. Legg på ansjos og tomatskiver med en avstand på ca. 8 cm fra paikanten. Ha på oliven og kapers, og brette ytterkantene over fyllet . Dryss på urter og parmesan og smak til med salt og pepper.
    4. Stek paien midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Tips:

#1: Bruk oljemarinerte oliven, det gir en ekstra god smak.

#2: Fyll terten med det fyllet du selv liker, her er det kun fantasien som setter grenser!

Kommentarer

  Legg til kommentar