Spinat og laksepai

Spinat- og laksepai

8
47
Enkel60 min
Chevre og laks passer ypperlig sammen, særlig i en pai sammen med spinat og crème fraîche.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig paibunn
  • 2 stk
    medium store poteter
  • 1 stk
    stor løk
  • 100 g
    Chevre Naturell
  • 200 g
    laks , i terninger
  • 150 g
    frisk spinat
  • 3 stk
    egg
  • 3 dl
  • 1 ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Legg paideigen i en paiform. Prikk deigbunnen med en gaffel og stek gyllen i stekeovnen på 180 °C i ca. 10 minutter.

  2. 2

    Skrell potet, skjær dem i små terninger og kok i lettsaltet vann i 5 minutter. Hell vannet av potetterningene.

  3. 3

    Finhakk løk og del chevre i små biter. Skjær laks i terninger. Fordel finhakket løk, kokte poteter, laksebiter, spinat og chevre i den ferdigstekte paibunnen.

  4. 4

    Pisk egg med crème fraîche og salt og pepper i en bolle. Hell forsiktig over fyllet, og sett paien i ovnen. Stek i ca. 30 minutter, til paien er lett gyllen og eggestanden har satt seg.

Tips

Retten blir enda bedre med et lite dryss finhakket timian.

Del denne oppskriften: