Spinat- og laksepai
Enkel•60 min40 min
Chevre og laks passer ypperlig sammen, særlig i en pai sammen med spinat og crème fraîche.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig paibunn
-
2 stkmedium store poteter
-
1 stkstor løk
-
100 gChevre Naturell
-
200 glaks , i terninger
-
150 gfrisk spinat
-
3 stkegg
-
3 dl
-
1 tssalt
-
½ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Legg paideigen i en paiform. Prikk deigbunnen med en gaffel og stek gyllen i stekeovnen på 180 °C i ca. 10 minutter.
-
2
Skrell potet, skjær dem i små terninger og kok i lettsaltet vann i 5 minutter. Hell vannet av potetterningene.
-
3
Finhakk løk og del chevre i små biter. Skjær laks i terninger. Fordel finhakket løk, kokte poteter, laksebiter, spinat og chevre i den ferdigstekte paibunnen.
-
4
Pisk egg med crème fraîche og salt og pepper i en bolle. Hell forsiktig over fyllet, og sett paien i ovnen. Stek i ca. 30 minutter, til paien er lett gyllen og eggestanden har satt seg.