Spinat- og laksepai
Chevre og laks passer ypperlig sammen, særlig i en pai sammen med spinat og crème fraîche.
Enkel•1 t•4 personer
Ingredienser
- 1 stykk ferdig paibunn
- 2 stykk medium store potet
- 1 stykk stor løk
- 100 g Chevre Naturell
- 200 g laks, , i terninger
- 150 g frisk spinat
- 3 stykk egg
- 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 ts salt
- 0.5 ts pepper
Slik gjør du
1
Legg paideigen i en paiform. Prikk deigbunnen med en gaffel og stek gyllen i stekeovnen på 180 °C i ca. 10 minutter.
2
Skrell potet, skjær dem i små terninger og kok i lettsaltet vann i 5 minutter. Hell vannet av potetterningene.
3
Finhakk løk og del chevre i små biter. Skjær laks i terninger. Fordel finhakket løk, kokte poteter, laksebiter, spinat og chevre i den ferdigstekte paibunnen.
4
Pisk egg med crème fraîche og salt og pepper i en bolle. Hell forsiktig over fyllet, og sett paien i ovnen. Stek i ca. 30 minutter, til paien er lett gyllen og eggestanden har satt seg.
TipsRetten blir enda bedre med et lite dryss finhakket timian.