Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Italiensk pai

Enkel
1t 15min

Oppskrift på herlig vegetar middagspai med stekte grønnsaker. Pesto og mozzarella setter deg i italiensk stemning. Pai passer fint å severe til både lunsj og middag, og når du får venner på besøk.

4.1
(113)
Italiensk pai

Ingredienser

Paibunn

3 dl
hvetemel
125 g
3 ss
vann

Fyll

1 stk
løk
1 stk
rød paprika
1 stk
fennikel
1 stk
squash
1 stk
terning grønnsaksbuljong
100 g
cherrytomat
2 dl
Norvegia® Revet
1 dl
pesto
150 g
mozzarella
3 stk
egg
1 ts
salt
¼ ts
pepper

Pynt på toppen (kan sløyfes)

1 ss
ruccola

Slik gjør du

Hjemmelaget paibunn

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter