Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pizzapai

Enkel
1t 15min

Pizza og pai er begge populære retter og i denne oppskriften får du det beste fra to verdener! Toppet med sopp, cherrytomater, purre, blåmuggost og en tapenade laget av blant annet champignon og hvitløk, får du en smakfull middag enten til hverdags eller til lørdagskosen. Pizzapaien er vegetar.

3.4
(18)
Pizzapai

Ingredienser

Ferdig paibunn

1 stk
ferdig paibunn

Eller lag din egen paibunn

3 dl
hvetemel
125 g
3 ss
vann

Fyll

200 g
sjampinjong eller annen god sopp
6 stk
cherrytomat
1 stk
purre
125 g
Selbu Blå® Original eller Sulbu Norzola

Sopptapenade

50 g
sjampinjong
1 stk
sjalottløk
1 stk
hvitløk
2 ss
olje til steking
¼ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

Hjemmelaget paibunn

Sopptapenade

Fyll

Tips

Hvis du ønsker, kan du tilsette litt sitronolje eller trøffelolje i tapenaden.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter