
Superkjapp pizza bianca
Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
Pizzasaus:
Fremgangsmåte
- 1
Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
Pizzabunn
- 2
Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.
Pizzasaus
- 3
Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.
Pizzatopping
- 4
Riv ostene og bland sammen.
- 5
Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
- 6
Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.
Tips
Eksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?