Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Spinat- og laksepai

Enkel
1t

Chevre og laks passer ypperlig sammen, særlig i en pai sammen med spinat og crème fraîche.

3.7
(48)
Next ImageSpinat- og laksepai

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 stk
ferdig paibunn
2 stk
medium store potet
1 stk
stor løk
100 g
Chevre Naturell
200 g
laks, i terninger
150 g
frisk spinat
3 stk
egg
1 ts
salt
0.5 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Legg paideigen i en paiform. Prikk deigbunnen med en gaffel og stek gyllen i stekeovnen på 180 °C i ca. 10 minutter.

  2. Skrell potet, skjær dem i små terninger og kok i lettsaltet vann i 5 minutter. Hell vannet av potetterningene.

  3. Finhakk løk og del chevre i små biter. Skjær laks i terninger. Fordel finhakket løk, kokte poteter, laksebiter, spinat og chevre i den ferdigstekte paibunnen.

  4. Pisk egg med crème fraîche og salt og pepper i en bolle. Hell forsiktig over fyllet, og sett paien i ovnen. Stek i ca. 30 minutter, til paien er lett gyllen og eggestanden har satt seg.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Retten blir enda bedre med et lite dryss finhakket timian.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter