
Spinat- og laksepai
Chevre og laks passer ypperlig sammen, særlig i en pai sammen med spinat og crème fraîche.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Legg paideigen i en paiform. Prikk deigbunnen med en gaffel og stek gyllen i stekeovnen på 180 °C i ca. 10 minutter.
- 2
Skrell potet, skjær dem i små terninger og kok i lettsaltet vann i 5 minutter. Hell vannet av potetterningene.
- 3
Finhakk løk og del chevre i små biter. Skjær laks i terninger. Fordel finhakket løk, kokte poteter, laksebiter, spinat og chevre i den ferdigstekte paibunnen.
- 4
Pisk egg med crème fraîche og salt og pepper i en bolle. Hell forsiktig over fyllet, og sett paien i ovnen. Stek i ca. 30 minutter, til paien er lett gyllen og eggestanden har satt seg.
Tips
Retten blir enda bedre med et lite dryss finhakket timian.