Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pai med sommersmak

Enkel
1t 20min

Ostepai toppet med spekeskinke, jordbær og aspargestopper. Oppskriften holder til ca. 4-6 porsjoner.

3.8
(21)
Lagre
Skriv ut
Del
Pai med sommersmak

porsjoner

1

Lettvint paibunn

1 stk
ferdig paibunn

Hjemmelaget paibunn

3.5 dl
hvetemel
3 ss
kaldt vann

Fyll

3 stk
egg
½ ts
salt
¼ ss
pepper
150 g
Norvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul eller annen godt modnet ost
¼ ts
kajennepepper

Salat

1 pose
blandet, grønn salat
1 kurv
friske jordbær
600 g
spekeskinke
1 bunt
asparges (topper)
1 ss
olivenolje
¼ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

Med NÅ Paibunn

Hjemmelaget paibunn

Fyll

Tips

Paien kan lages ferdig dagen før og varmes i stekeovnen før servering. Noen foretrekker at paien er lun.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter