placeholder image
1

Minipizza med kjøttboller

(35)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

2 dlpizzasaus
100 gkjøttboller
2 dlNorvegia® Revet

Slik gjør du det

  • Pizzabunn

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
  • Pizzafyll

    1. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
    2. Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Tips:

Kommentarer