Minipizza med kjøttboller
Utførelse
EnkelTid
Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.
Ingredienskalkulator
Antall porsjoner
Ingredienser
Pizzabunn
1 stk | Nå® Familiepizzabunn Original |
Pizzafyll
2 dl | pizzasaus |
100 g | kjøttboller |
2 dl | Norvegia® Revet |
Slik gjør du det
Pizzabunn
- La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
- Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
Pizzafyll
- Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
- Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.