Minipizza med kjøttboller
Enkel•10 min min
Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
-
1 stkferdig pizzabunn
Pizzafyll
-
2 dlpizzasaus
-
100 gkjøttboller
-
2 dlNorvegia® Revet
Slik gjør du det
-
1
La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
-
2
Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
Pizzafyll
-
3
Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
-
4
Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.