Minipizza med kjøttboller

Minipizza med kjøttboller

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 10 min
Minipizza er perfekt å servere i barneselskap, og er fine å ha med seg ut på tur. Det er populært blant både barn og voksne.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk

Pizzafyll

2 dl pizzasaus
100 g kjøttboller
2 dl Norvegia® Revet

Slik gjør du det

    1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene. Disse kan du evt. lage et par ekstra minipizzaer av.
  1. Pizzafyll

    1. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost og kjøttboller.
    2. Stek minipizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Nina

    7 år siden
    Sønnen min er 4 år snart og blir bursdag med 12 små barn. Jeg skal lage mini pizza. Det ser ut veldig enkelt å lage og lett å spise for de små gjester. Håper alt går bra.

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat