Hvit pizza med Port Salut, blomkål og bacon

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En original pizzavariant med spennende smak av bakt hvitløk, fyldig port salut, blomkål og bacon. Toppet med frisk ruccola blir dette helt sikkert en ny helgefavoritt.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
1 stkhel hvitløk
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
¼ tssalt
¼ tspepper
100 gPort Salut
125 gmozzarella
¼ stkblomkål
1 dlsalvieblader
150 gbacon
4 dlruccola
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 250 °C. Kutt toppen av hvitløk, hell på litt olivenolje og pakk i folie. Stek i ovnen i ca. 1 time eller til myk.
    2. Klem ut et par hvitløkfedd og mos med crème fraîche, salt og pepper. Rull ut pizzadeigen i en langpanne og spre blandingen utover.

      Tips:

      Bakt hvitløk gir en fyldig sødme til pizzaen, men er ikke nødvendig om du har knapt med tid.

    3. Skjær blomkål i tynne skiver og fordel utover pizzaen med port salut, mozzarellabiter, salvie og bacon.
    4. Stek i ovnen i 10 minutter. Topp med frisk ruccola ved servering.

Tips:

Det er hyggelig å bake i helgen, så ta deg gjernetid til å lage pizzadeigen selv. Har du en pizzastein kan du raskt forvandle ovnen din til en «stein-ovn» slik at du får en ekte italiensk pizza.

Kommentarer

  Legg til kommentar