Hvit pizza med Port Salut, blomkål og bacon

Hvit pizza med Port Salut, blomkål og bacon

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 80 min
En original pizzavariant med spennende smak av bakt hvitløk, fyldig port salut, blomkål og bacon. Toppet med frisk ruccola blir dette helt sikkert en ny helgefavoritt.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
1 stk hel hvitløk
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
¼ ts salt
¼ ts pepper
100 g Port Salut
125 g mozzarella
¼ stk blomkål
1 dl salvieblader
150 g bacon
4 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 250 °C. Kutt toppen av hvitløk, hell på litt olivenolje og pakk i folie. Stek i ovnen i ca. 1 time eller til myk.
    2. Klem ut et par hvitløkfedd og mos med crème fraîche, salt og pepper. Rull ut pizzadeigen i en langpanne og spre blandingen utover.
      Tips!

      Bakt hvitløk gir en fyldig sødme til pizzaen, men er ikke nødvendig om du har knapt med tid.

    3. Skjær blomkål i tynne skiver og fordel utover pizzaen med port salut, mozzarellabiter, salvie og bacon.
    4. Stek i ovnen i 10 minutter. Topp med frisk ruccola ved servering.
Tips!

Det er hyggelig å bake i helgen, så ta deg gjernetid til å lage pizzadeigen selv. Har du en pizzastein kan du raskt forvandle ovnen din til en «stein-ovn» slik at du får en ekte italiensk pizza.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat