tablecloth-basil
Hvit pizza med Port Salut, blomkål og bacon
(8)

Hvit pizza med Port Salut, blomkål og bacon

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En original pizzavariant med spennende smak av bakt hvitløk, fyldig port salut, blomkål og bacon. Toppet med frisk ruccola blir dette helt sikkert en ny helgefavoritt.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
1 stkhel hvitløk
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
¼ tssalt
¼ tspepper
100 gPort Salut
125 gmozzarella
¼ stkblomkål
1 dlsalvieblader
150 gbacon
4 dlruccola
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 250 °C. Kutt toppen av hvitløk, hell på litt olivenolje og pakk i folie. Stek i ovnen i ca. 1 time eller til myk.
    2. Klem ut et par hvitløkfedd og mos med crème fraîche, salt og pepper. Rull ut pizzadeigen i en langpanne og spre blandingen utover.
      blue heart
      Tips!

      Bakt hvitløk gir en fyldig sødme til pizzaen, men er ikke nødvendig om du har knapt med tid.

    3. Skjær blomkål i tynne skiver og fordel utover pizzaen med port salut, mozzarellabiter, salvie og bacon.
    4. Stek i ovnen i 10 minutter. Topp med frisk ruccola ved servering.
blue heart
Tips!

Det er hyggelig å bake i helgen, så ta deg gjernetid til å lage pizzadeigen selv. Har du en pizzastein kan du raskt forvandle ovnen din til en «stein-ovn» slik at du får en ekte italiensk pizza.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff