Blomkålpizza med spekeskinke

Blomkålpizza med spekeskinke

15
211
Enkel45 min
En glutenfri pizza med blomkålbunn, helt uten hvetemel, men med masse god smak av soltørkede tomater, Crème Fraîche og parmaskinke.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

PIZZABUNN

TOMATSAUS

TOPPING

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 250 °C.

  2. 2

    Del blomkål i biter og kjør med egg, revet ost og salt i en kjøkkenmaskin med knivblad til en jevn masse.

  3. 3

    Spre massen tynt utover til bunnen på stekebrett dekket med bakepapir. Forstek i ca. 15 minutter.

  4. 4

    Senk varmen i ovnen til 220 °C. Kjør soltørkede tomater, olje, Crème Fraîche, salt og pepper med stavmikser eller kjøkkenmaskin med knivblad til en jevn saus og spre utover pizzabunnen.

  5. 5

    Fordel rødløk i tynne skiver, cherrytomater delt i to og revet ost på pizzaen.

  6. 6

    Stek pizzaen videre i ovnen til osten er smeltet, ca. 7 minutter. Server toppet med parmaskinke og rucola.

    Tips

    Bytter du ut spekeskinke med kokt skinke, er det lurt å legge den på sammen med løk og tomater slik at den blir stekt.

Tips

Du kan toppe pizzaen med hva du vil, for eksempel klassisk rød pizzasaus, pepperoni og ost eller lage en ren vegetarvariant med grillede grønnsaker og ost.

Del denne oppskriften: