Pastaskruer med rød pestosaus

Torsk med pasta i rød pesto

0
16
Enkel30 min
Ferdigkjøpt rød pesto forvandles enkelt til en kremet saus, og serveres med pasta og torskefilet. Sunt, raskt og godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    pastaskruer , ukokt
  • 400 g
    torskefilet
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 ss
  • 16 stk
    cherrytomater , delt i to
  • 150 g
    sukkererter , delt i to
  • 1 pose
    salatblanding

Rød pestosaus:

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på noe.

  2. 2

    Rør sammen crème fraîche, rød pesto, pepper og paprikapulver. Vend med den varme pastaen. Spe med litt av kokevannet om sausen blir for tørr.

  3. 3

    Del torskefilet i porsjonsstykker, krydre med salt og pepper, og stek på begge sider i smør i en panne på medium høy varme. Stek ca. 3 minutter på hver side eller til gjennomstekt. Server på topp av pasta med cherrytomater og sukkererter. Server med småbladet salat.

    Tips

    Server en enkel salat ved siden av. Ha over 4 ss olivenolje, 2 ss eddik, en klype salt og litt pepper over for en kjapp og god dressing.

Tips

Du kan gjerne tilsette hakkede soltørkede tomater om du ønsker å få fram enda mer smak.

Del denne oppskriften: