Kremet pasta med torsk
Enkel•30 min min
En rask og smakfull fiskemiddag med torsk, pasta og kremet saus. Sausen lages enkelt med rød pesto og petite fraîche.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gpastaskruer , ukokt
-
400 gtorskefilet
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ss
-
16 stkcherrytomater , delt i to
-
150 gsukkererter , delt i to
-
1 posesalatblanding
Rød pestosaus:
-
3 dl
-
5 sstomatpesto (rød pesto)
-
½ tspepper
-
½ tspaprikapulver
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på noe.
-
2
Rør sammen petite fraîche 5%, rød pesto, pepper og paprikapulver. Vend med den varme pastaen. Spe med litt av kokevannet om sausen blir for tørr.
-
3
Del torskefilet i porsjonsstykker, krydre med salt og pepper, og stek på begge sider i smør i en panne på medium høy varme. Stek ca. 3 minutter på hver side eller til gjennomstekt. Server på topp av pasta med cherrytomater og sukkererter. Server med småbladet salat.
Tips
Server en enkel salat ved siden av. Ha over 4 ss olivenolje, 2 ss eddik, en klype salt og litt pepper over for en kjapp og god dressing.