placeholder image
0

Torsk med pasta i rød pesto

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ferdigkjøpt rød pesto forvandles enkelt til en kremet saus, og serveres med pasta og torskefilet. Sunt, raskt og godt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gpastaskruer, ukokt
400 gtorskefilet
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør
16 stkcherrytomater, delt i to
150 gsukkererter, delt i to
1 posesalatblanding

Rød pestosaus:

3 dlTINE Crème Fraîche Original
5 sstomatpesto (rød pesto)
½ tspepper
½ tspaprikapulver

Slik gjør du det

    1. Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på noe.
    2. Rør sammen crème fraîche, rød pesto, pepper og paprikapulver. Vend med den varme pastaen. Spe med litt av kokevannet om sausen blir for tørr.
    3. Del torskefilet i porsjonsstykker, krydre med salt og pepper, og stek på begge sider i smør i en panne på medium høy varme. Stek ca. 3 minutter på hver side eller til gjennomstekt. Server på topp av pasta med cherrytomater og sukkererter. Server med småbladet salat.

      Tips:

      Server en enkel salat ved siden av. Ha over 4 ss olivenolje, 2 ss eddik, en klype salt og litt pepper over for en kjapp og god dressing.

Tips:

Du kan gjerne tilsette hakkede soltørkede tomater om du ønsker å få fram enda mer smak.

Kommentarer