Spaghetti med kjøttdeig og ketchup
Enklere enn dette blir det ikke. Dette er retten for de dagene det må gå ekstra fort. Oppskriften på pasta, kjøttdeig og ketchup vil falle i smak hos alle i familien.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1
Kok spaghettien etter anvisning på emballasjen.
- 2
Bruk god varme på stekepanna, og ha i smør. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.
Tips
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, f.eks. karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
- 3
Senk varmen, og ha all kjøttdeigen og ketchupen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i noen minutter. Server kjøttsausen på toppen av spaghettien.
Tips
Riv gjerne litt ost over hvis du ønsker det.
Tips
Velg gjerne pasta etter ønske.