Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

0
20
Enkel30 min
Enklere enn dette blir det ikke. Dette er retten for de dagene det må gå ekstra fort. Oppskriften på pasta, kjøttdeig og ketchup vil falle i smak hos alle i familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    spaghetti
  • 2 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 400 g
    kjøttdeig
  • 10 ss
    ketchup

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok spaghettien etter anvisning på emballasjen.

  2. 2

    Bruk god varme på stekepanna, og ha i smør. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.

    Tips

    I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, f.eks. karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

  3. 3

    Senk varmen, og ha all kjøttdeigen og ketchupen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i noen minutter. Server kjøttsausen på toppen av spaghettien.

    Tips

    Riv gjerne litt ost over hvis du ønsker det.

Tips

Velg gjerne pasta etter ønske.

Del denne oppskriften: