Håndkle og blad
Spaghetti med kjøttdeig og ketchup
(1414)

Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enklere enn dette blir det ikke. Dette er retten for de dagene det må gå ekstra fort. Oppskriften på pasta, kjøttdeig og ketchup vil falle i smak hos alle i familien.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gspagetti
2 ssTINE Meierismør til steking
400 gkjøttdeig
10 ssketchup
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok spaghettien etter anvisning på emballasjen.
    2. Bruk god varme på stekepanna, og ha i smør. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.
      Blått hjerte
      Tips!

      I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, f.eks. karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

    3. Senk varmen, og ha all kjøttdeigen og ketchupen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i noen minutter. Server kjøttsausen på toppen av spaghettien.
      Blått hjerte
      Tips!

      Riv gjerne litt ost over hvis du ønsker det.

Blått hjerte
Tips!

Velg gjerne pasta etter ønske.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat