Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Enklere enn dette blir det ikke. Dette er retten for de dagene det må gå ekstra fort. Oppskriften på pasta, kjøttdeig og ketchup vil falle i smak hos alle i familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g spagetti
2 ss TINE Meierismør til steking
400 g kjøttdeig
10 ss ketchup

Slik gjør du det

    1. Kok spaghettien etter anvisning på emballasjen.
    2. Bruk god varme på stekepanna, og ha i smør. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.
      Tips!

      I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, f.eks. karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

    3. Senk varmen, og ha all kjøttdeigen og ketchupen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i noen minutter. Server kjøttsausen på toppen av spaghettien.
      Tips!

      Riv gjerne litt ost over hvis du ønsker det.

Tips!

Velg gjerne pasta etter ønske.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat