
Spaghetti med kjøttdeig og ketchup
Enkel•30 min min
Enklere enn dette blir det ikke. Dette er retten for de dagene det må gå ekstra fort. Oppskriften på pasta, kjøttdeig og ketchup vil falle i smak hos alle i familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gspaghetti
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
400 gkjøttdeig
-
10 ssketchup
Slik gjør du det
-
1
Kok spaghettien etter anvisning på emballasjen.
-
2
Bruk god varme på stekepanna, og ha i smør. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.
Tips
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, f.eks. karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
-
3
Senk varmen, og ha all kjøttdeigen og ketchupen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i noen minutter. Server kjøttsausen på toppen av spaghettien.
Tips
Riv gjerne litt ost over hvis du ønsker det.