Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Spaghetti med kjøttdeig og ketchup

Enkel
30min

Enklere enn dette blir det ikke. Dette er retten for de dagene det må gå ekstra fort. Oppskriften på pasta, kjøttdeig og ketchup vil falle i smak hos alle i familien.

4.0
(60)
Next ImageSpaghetti med kjøttdeig og ketchup

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
spaghetti
2 ss
TINE® Meierismør til steking
400 g
kjøttdeig
10 ss
ketchup

Fremgangsmåte

  1. Kok spaghettien etter anvisning på emballasjen.

  2. Bruk god varme på stekepanna, og ha i smør. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten.

    Tips

    I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, f.eks. karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

  3. Senk varmen, og ha all kjøttdeigen og ketchupen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i noen minutter. Server kjøttsausen på toppen av spaghettien.

    Tips

    Riv gjerne litt ost over hvis du ønsker det.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Velg gjerne pasta etter ønske.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter