
Ris- og eggeform
Har du rester av kokt ris, er denne formen perfekt å lage til middag. Den metter godt med egg og deilig skinke.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
- 2
Hardkok egg i ca. 10 minutter. Ta av skallet og del dem i to.
- 3
Sett ovnen på 225 °C.
- 4
Smelt smør i en kjele, og rør i mel. Spe med melk i flere omganger slik at det ikke blir klumper. Rør inn crème fraîche. Smak til med salt og pepper.
- 5
Fordel risen i en ildfast form. Legg de halve eggene over, og hell sausen. Gratiner midt i ovnen i 5–10 minutter, til det har fått gyllen farge.
- 6
Strø hakket persille over, og server med skinke og en tomatsalat til.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



