Pasta med røkelaks

(34)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en helt utrolig god pasta med salt røkelaks i en fyldig kremsaus, smakt til med sitron og gressløk.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gpasta, f.eks. spagetti
1 stksitron, skallet av
300 grøkelaks
1 ½ dlTINE Matfløte
1 ½ dlSunniva Original Eplejuice eller hvitvin
1 terningkyllingbuljong
½ tssalt
¼ tspepper
2 tsmaisenna
4 sskaldt vann
½ posebabyspinat
20 stkcherrytomater, delte
2 sshakket gressløk
2 stkbaguetter til servering
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Rasp skallet fra sitron og skjær laks i strimler.
    3. Ha fløte og eplejuice eller vin i en kjele og kok opp. Smak til med fond eller bruk buljongterning, salt, pepper og revet sitronskall.
    4. Pisk sammen maisenna og vann, og jevn sausen.
    5. Ha spinat, laks, tomat og gressløk i sausen, og server med pasta.

      Tips:

      Server gjerne med hvitløksbaguette eller annet godt brød.

Tips:

Bruk den pastaen du liker aller best, for eksempel tagliatelle, pastarør eller skruer.

 Les kommentarer (5)

Kommentarer

  Legg til kommentar