Pasta med røkelaks

Pasta med røkelaks

5
  • Enkel
  • 20 min
Dette er en helt utrolig god pasta med salt røkelaks i en fyldig kremsaus, smakt til med sitron og gressløk.

Ingredienser

400 g pasta , f.eks. spagetti
1 stk sitron , skallet av
300 g røkelaks
1 ½ dl TINE Matfløte
1 ½ dl Sunniva® Original Eplejuice eller hvitvin
1 terning kyllingbuljong
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ts maisenna
4 ss kaldt vann
½ pose babyspinat
20 stk cherrytomater , delte
2 ss hakket gressløk
2 stk baguetter til servering

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Rasp skallet fra sitron og skjær laks i strimler.
    3. Ha fløte og eplejuice eller vin i en kjele og kok opp. Smak til med fond eller bruk buljongterning, salt, pepper og revet sitronskall.
    4. Pisk sammen maisenna og vann, og jevn sausen.
    5. Ha spinat, laks, tomat og gressløk i sausen, og server med pasta.
      Tips

      Server gjerne med hvitløksbaguette eller annet godt brød.

Tips

Bruk den pastaen du liker aller best, for eksempel tagliatelle, pastarør eller skruer.

Kommentarer

  • Annette

    3 år siden
    Og eddik!??

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat