Pasta med røkelaks

Pasta med røkelaks

5
41
Enkel20 min
Dette er en helt utrolig god pasta med salt røkelaks i en fyldig kremsaus, smakt til med sitron og gressløk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    pasta , f.eks. spagetti
  • 1 stk
    sitron , skallet av
  • 300 g
    røkelaks
  • 1 ½ dl
  • 1 ½ dl
  • 1 terning
    kyllingbuljong
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ts
    maisenna
  • 4 ss
    kaldt vann
  • ½ pose
    babyspinat
  • 20 stk
    cherrytomater , delte
  • 2 ss
    hakket gressløk
  • 2 stk
    baguetter til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken.

  2. 2

    Rasp skallet fra sitron og skjær laks i strimler.

  3. 3

    Ha fløte og eplejuice eller vin i en kjele og kok opp. Smak til med fond eller bruk buljongterning, salt, pepper og revet sitronskall.

  4. 4

    Pisk sammen maisenna og vann, og jevn sausen.

  5. 5

    Ha spinat, laks, tomat og gressløk i sausen, og server med pasta.

    Tips

    Server gjerne med hvitløksbaguette eller annet godt brød.

Tips

Bruk den pastaen du liker aller best, for eksempel tagliatelle, pastarør eller skruer.

Del denne oppskriften: