Pasta med røkelaks

Pasta med røkelaks

Kommentarer 5
  • Enkel
  • 20 min
Dette er en helt utrolig god pasta med salt røkelaks i en fyldig kremsaus, smakt til med sitron og gressløk.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g pasta , f.eks. spagetti
1 stk sitron , skallet av
300 g røkelaks
1 ½ dl TINE Matfløte
1 ½ dl Sunniva Original Eplejuice eller hvitvin
1 terning kyllingbuljong
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ts maisenna
4 ss kaldt vann
½ pose babyspinat
20 stk cherrytomater , delte
2 ss hakket gressløk
2 stk baguetter til servering

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Rasp skallet fra sitron og skjær laks i strimler.
    3. Ha fløte og eplejuice eller vin i en kjele og kok opp. Smak til med fond eller bruk buljongterning, salt, pepper og revet sitronskall.
    4. Pisk sammen maisenna og vann, og jevn sausen.
    5. Ha spinat, laks, tomat og gressløk i sausen, og server med pasta.
      Tips!

      Server gjerne med hvitløksbaguette eller annet godt brød.

Tips!

Bruk den pastaen du liker aller best, for eksempel tagliatelle, pastarør eller skruer.

Kommentar

Kommentarer

  • Annette

    2 år siden
    Og eddik!??

    Kommenter  (0)


  • Annette

    2 år siden
    Brukte forresten hjemmelaget eplesyltetøy istedenfor eplejuice og Creme fraiche istedenfor fløte, fordi jeg ikke hadde noe annet.

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei igjen Annette, Det høres kjempe godt ut, noe jeg vil teste ut selv! takk for at du deler tipset ditt med oss :) God høst!

      Kommenter  (0)


  • Annette

    2 år siden
    Rett og slett kjempegodt! Og jeg som trodde jeg ikke likte røkt laks engang. Utrolig god saus. Så god var denne retten at det var helt ok om den ble kald!

    Kommenter  (3)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Annette, Takk for hyggelig tilbakemelding. Så bra at retten passet perfekt til deg og at du fant ut at du likte noe du ikke hadde regnet med :) God fornøyelse!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat