Pasta med røkelaks
Enkel•20 min min
Dette er en helt utrolig god pasta med salt røkelaks i en fyldig kremsaus, smakt til med sitron og gressløk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpasta , f.eks. spagetti
-
1 stksitron , skallet av
-
300 grøkelaks
-
1 ½ dl
-
1 ½ dlSunniva® Original Eplejuice eller hvitvin
-
1 terningkyllingbuljong
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 tsmaisenna
-
4 sskaldt vann
-
½ posebabyspinat
-
20 stkcherrytomater , delte
-
2 sshakket gressløk
-
2 stkbaguetter til servering
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
-
2
Rasp skallet fra sitron og skjær laks i strimler.
-
3
Ha fløte og eplejuice eller vin i en kjele og kok opp. Smak til med fond eller bruk buljongterning, salt, pepper og revet sitronskall.
-
4
Pisk sammen maisenna og vann, og jevn sausen.
-
5
Ha spinat, laks, tomat og gressløk i sausen, og server med pasta.
Tips
Server gjerne med hvitløksbaguette eller annet godt brød.