Håndkle og blad
Pasta med røkelaks
(3838)

Pasta med røkelaks

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en helt utrolig god pasta med salt røkelaks i en fyldig kremsaus, smakt til med sitron og gressløk.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gpasta, f.eks. spagetti
1 stksitron, skallet av
300 grøkelaks
1 ½ dlTINE Matfløte
1 ½ dlSunniva Original Eplejuice eller hvitvin
1 terningkyllingbuljong
½ tssalt
¼ tspepper
2 tsmaisenna
4 sskaldt vann
½ posebabyspinat
20 stkcherrytomater, delte
2 sshakket gressløk
2 stkbaguetter til servering
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Rasp skallet fra sitron og skjær laks i strimler.
    3. Ha fløte og eplejuice eller vin i en kjele og kok opp. Smak til med fond eller bruk buljongterning, salt, pepper og revet sitronskall.
    4. Pisk sammen maisenna og vann, og jevn sausen.
    5. Ha spinat, laks, tomat og gressløk i sausen, og server med pasta.
      Blått hjerte
      Tips!

      Server gjerne med hvitløksbaguette eller annet godt brød.

Blått hjerte
Tips!

Bruk den pastaen du liker aller best, for eksempel tagliatelle, pastarør eller skruer.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat