
Pasta med kylling, nøtter og ruccola
Enkel•30 min min
Kylling og pasta er en god kombinasjon. Lett creme fraiche er et godt utgangspunkt for en god pastasaus.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gpenne eller pastaskruer
-
400 gkyllingfileter
-
1 ss
-
1 dlvalnøtter
-
2 dl
-
80 gruccola
-
4 ssRevet JARLSBERG® eller annen god gulost
-
¼ tsnykvernet pepper
-
1 dlRevet JARLSBERG® som topping
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken. La den renne av i det dørslag, men spar ca én desiliter av kokevannet.
-
2
Skjær kyllingfiletene i biter. Stek kyllingbitene i smør i ca 5 minutter. La valnøttene steke med de siste minuttene.
-
3
Kok opp creme fraiche sammen med resten av pastavannet i en kjele. Vend i pasta, ruccola og den revne osten. Bland i kylling og nøtter, og la alt bli gjennomvarmt.
-
4
Strø revet ost over ved servering sammen med nykvernet pepper.