Pasta med kylling, nøtter og ruccola

Pasta med kylling, nøtter og ruccola

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Kylling og pasta er en god kombinasjon. Lett creme fraiche er et godt utgangspunkt for en god pastasaus.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g penne eller pastaskruer
400 g kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
1 dl valnøtter
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
80 g ruccola
4 ss Jarlsberg® Revet eller annen god gulost
¼ ts nykvernet pepper
1 dl Jarlsberg® Revet som topping

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. La den renne av i det dørslag, men spar ca én desiliter av kokevannet.
    2. Skjær kyllingfiletene i biter. Stek kyllingbitene i smør i ca 5 minutter. La valnøttene steke med de siste minuttene.
    3. Kok opp creme fraiche sammen med resten av pastavannet i en kjele. Vend i pasta, ruccola og den revne osten. Bland i kylling og nøtter, og la alt bli gjennomvarmt.
    4. Strø revet ost over ved servering sammen med nykvernet pepper.
Tips!

Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat