Pasta med kål og bacon
Denne oppskriften er en rask og god middagsrett i hverdagen. Sprøstekte baconterninger, kinakål og din favorittpasta med litt saus til, gir en vellykket middag for hele familien.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 300 g penne, eller pastaskruer
- 150 g kinakål
- 150 g bacon
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 ss maizena
- 1 dl TINE® Kremfløte
- 1.5 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 1 stykk hvitløksfedd
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 0.5 stykk purre, eller vårløk
Slik gjør du
1
Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av.
2
Stek finsnittet kål og baconterninger i smør i en panne med høy kant.
3
Strø over maisenna og rør om. Tilsett fløte og melk. Smak sausen til med salt og pepper.
4
Bland pasta lett med sausen og server med finstrimlet purre eller vårløk.
TipsEn salat er god å servere ved siden av.