Håndkle og blad
Pasta med kål og bacon
(1515)

Pasta med kål og bacon

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften er en rask og god middagsrett i hverdagen. Sprøstekte baconterninger, kinakål og din favorittpasta med litt saus til, gir en vellykket middag for hele familien.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

300 gpenne eller pastaskruer
150 gkinakål
150 gbacon
1 ssTINE Meierismør
1 ssmaizena
1 dlTINE Kremfløte
1 ½ dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 stkhvitløksfedd
¼ tssalt
¼ tspepper
½ stkpurre eller vårløk
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av.
    2. Stek finsnittet kål og baconterninger i smør i en panne med høy kant.
    3. Strø over maisenna og rør om. Tilsett fløte og melk. Smak sausen til med salt og pepper.
    4. Bland pasta lett med sausen og server med finstrimlet purre eller vårløk.
Blått hjerte
Tips!

En salat er god å servere ved siden av.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat