Pasta med kål og bacon
Enkel•20 min min
Denne oppskriften er en rask og god middagsrett i hverdagen. Sprøstekte baconterninger, kinakål og din favorittpasta med litt saus til, gir en vellykket middag for hele familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gpenne eller pastaskruer
-
150 gkinakål
-
150 gbacon
-
1 ss
-
1 ssmaizena
-
1 dl
-
1 ½ dl
-
1 stkhvitløksfedd
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
½ stkpurre eller vårløk
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av.
-
2
Stek finsnittet kål og baconterninger i smør i en panne med høy kant.
-
3
Strø over maisenna og rør om. Tilsett fløte og melk. Smak sausen til med salt og pepper.
-
4
Bland pasta lett med sausen og server med finstrimlet purre eller vårløk.