Pasta med kål og bacon

Pasta med kål og bacon

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 20 min
Denne oppskriften er en rask og god middagsrett i hverdagen. Sprøstekte baconterninger, kinakål og din favorittpasta med litt saus til, gir en vellykket middag for hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g penne eller pastaskruer
150 g kinakål
150 g bacon
1 ss TINE Meierismør
1 ss maizena
1 dl TINE Kremfløte
1 ½ dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 stk hvitløksfedd
¼ ts salt
¼ ts pepper
½ stk purre eller vårløk

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av.
    2. Stek finsnittet kål og baconterninger i smør i en panne med høy kant.
    3. Strø over maisenna og rør om. Tilsett fløte og melk. Smak sausen til med salt og pepper.
    4. Bland pasta lett med sausen og server med finstrimlet purre eller vårløk.
Tips!

En salat er god å servere ved siden av.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Else Lill Johnstad

    3 år siden
    Serveres denne varm eller kald? slik at den kan lages på forhånd.

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Else, Denne er i utgangspunktet ment for å serveres varm, men det er ingenting som skulle tilsi at den ikke kan serveres kald, men det har jeg ikke forsøkt selv. Lykke til :)

      Kommenter  (0)


  • anette

    4 år siden
    Denne var kjempe god! Alle elsket den! Kan anbefales!!

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Så hyggelig å høre, Anette :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat