Mac´n´cheese med blåmuggost
En frisk variant med knasende salat av eple, selleri og valnøtter på toppen av et gratinert ostelokk. Med blåmuggost i sausen blir dette en fantastisk opplevelse.

Ingredienser
Salat av eple og selleri
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 250 grader eller bruk grillelementet. 
- 2Fres brødrasp i en panne med litt smør til gyllen og blank. Ha over i en bolle og vend med revet parmesan. 
- 3Kok makaronien i rikelig med saltet vann til al dente. Smelt smør i en gryte og rør inn hvetemel. Spe gradvis med melk under stadig omrøring for å unngå at det klumper seg. La det koke opp inne imellom slik at sausen tykner. 
- 4Smuldre Norzola og riv gruyeren. Rør inn til osten er smeltet og sausen jevn. Fjern fra varmen, rør inn sennep og smak til med salt og pepper. 
- 5Vend makaroni inn i sausen. Ha makaronien i en ildfast form, strø over brødrasp og parmesan, og stek i ovnen til toppen er gyllen. 
- 6Skjær epler, selleri og fennikel i tynne skiver og grovhakk valnøttene. Bland med olje og sitronsaft. Server mac´n´cheese med salaten oppå. 





