Chilicannelloni

Chilicannelloni

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 40 min
Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form
12 stk lasagneplater
500 g TINE Cottage Cheese Original
½ ts salt
1 stk finhakket chili
2 ss hakket persille

Tomatsaus

1 stk grovhakket løk
400 g hermetiske tomater (1 boks er som regel ca 400 gram)
1 stk finhakket hvitløksfedd
1 ss sukker
1 ts salt
1 ts paprikapulver
½ ts nykvernet pepper
1 stk smuldret grønnsakbuljongterning
2 dl revet Jarlsberg® Vellagret m/skorpe eller annen god gulost

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
    3. Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
    4. Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.
    5. Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.
Tips!

Server gjerne med en grønn salat og godt brød til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Cat

    3 måneder siden
    Æsj ikke godt, smakte høgg

    Kommenter  (2)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      3 måneder siden
      SÅ leit at det ikke falt i smak, Cat :/ Men alle kan ikke like alt ;)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat