Skip to main content

Chilicannelloni

Enkel
40min

Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.

3.9
(87)
Next ImageChilicannelloni

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

12 stk
lasagneplate
0.5 ts
salt
1 stk
finhakket chili
2 ss
hakket persille

Tomatsaus

1 stk
grovhakket løk
400 g
hermetiske tomat (1 boks er som regel ca 400 gram)
1 stk
finhakket hvitløksfedd
1 ss
sukker
1 ts
salt
1 ts
paprikapulver
0.5 ts
nykvernet pepper
1 stk
smuldret grønnsaksbuljongterning
2 dl
revet Jarlsberg® Vellagret m/skorpe eller annen god gulost

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.

  3. Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.

  4. Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.

  5. Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med en grønn salat og godt brød til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter