Chilicannelloni
Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.

Ingredienser
Tomatsaus
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 200 °C. 
- 2Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form. 
- 3Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt. 
- 4Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten. 
- 5Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter. 
Tips
Server gjerne med en grønn salat og godt brød til.





