
Chilicannelloni
Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Tomatsaus
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
- 3
Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
- 4
Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.
- 5
Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.
Tips
Server gjerne med en grønn salat og godt brød til.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



