Chilicannelloni
Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.
Enkel•40 min•4 personer
Ingredienser
- 12 stykk lasagneplate
- 500 g TINE® Cottage Cheese Original
- 0.5 ts salt
- 1 stykk finhakket chili
- 2 ss hakket persille
Tomatsaus
- 1 stykk grovhakket løk
- 400 g hermetiske tomat, (1 boks er som regel ca 400 gram)
- 1 stykk finhakket hvitløksfedd
- 1 ss sukker
- 1 ts salt
- 1 ts paprikapulver
- 0.5 ts nykvernet pepper
- 1 stykk smuldret grønnsaksbuljongterning
- 2 dl revet Jarlsberg® Vellagret m/skorpe, eller annen god gulost
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
2
Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
3
Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
4
Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.
5
Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.
TipsServer gjerne med en grønn salat og godt brød til.