Antall porsjoner
4
1. Sett stekeovnen på 200 °C.
2. Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
3. Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
4. Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.
5. Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.
Tips
Chilicannelloni
Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.
Server gjerne med en grønn salat og godt brød til.