Chilicannelloni

Chilicannelloni

4
67
Enkel40 min
Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tomatsaus

  • 1 stk
    grovhakket løk
  • 400 g
    hermetiske tomater (1 boks er som regel ca 400 gram)
  • 1 stk
    finhakket hvitløksfedd
  • 1 ss
    sukker
  • 1 ts
    salt
  • 1 ts
    paprikapulver
  • ½ ts
    nykvernet pepper
  • 1 stk
    smuldret grønnsaksbuljongterning
  • 2 dl
    revet Jarlsberg® Vellagret m/skorpe eller annen god gulost

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.

  3. 3

    Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.

  4. 4

    Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.

  5. 5

    Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.

Tips

Server gjerne med en grønn salat og godt brød til.

Del denne oppskriften: