
Chilicannelloni
Enkel•40 min min
Rykende varme pastaruller fylt med cottage cheese, chili, tomatsaus og vellagret Jarlsberg, smaker veldig godt til middag og fredagskos.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
12 stklasagneplater
-
500 g
-
½ tssalt
-
1 stkfinhakket chili
-
2 sshakket persille
Tomatsaus
-
1 stkgrovhakket løk
-
400 ghermetiske tomater (1 boks er som regel ca 400 gram)
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
1 sssukker
-
1 tssalt
-
1 tspaprikapulver
-
½ tsnykvernet pepper
-
1 stksmuldret grønnsaksbuljongterning
-
2 dlrevet Jarlsberg® Vellagret m/skorpe eller annen god gulost
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min. Ta dem forsiktig opp og ha én ss cottage cheese, smakt til med salt, og ha litt chili og persille på hver plate. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
-
3
Legg løk, tomater, hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
-
4
Hell tomatsausen i en kjele sammen med buljongterningen. La det koke opp under omrøring. Hell sausen over pastarullene. Strø over osten.
-
5
Gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca. 25 minutter.