
Cannelloni
Middels•50 min min
Cannelloni er pastarør – rektangulære pastaplater rullet sammen – fylt med deilig kjøttsaus og gratinert med ost i ovnen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
12 stkcannellonirør (evt. lasagneplater)
-
1 stkløk
-
250 gsjampinjong
-
2 ss
-
100 gbacon
-
200 gkjøttdeig
-
2 sstomatpuré
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 sshakket kruspersille
-
2 dlkjøttbuljong
-
1 stkegg
-
1 dl
-
100 gNorvegia® Revet
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.
-
3
Skrell og finhakk løk. Skjær sopp i skiver. Fres løk og sopp i lettbrunet smør i en stekepanne.
-
4
Sprøstek baonbiter og smuldre kjøttdeig i baconfettet.
-
5
Bland inn løkblandingen. Tilsett tomatpuré, salt, pepper og kruspersille. Spe ut med buljong og la blandingen småkoke i ca. 15 minutter.
-
6
Ha sammenvispet egg og rømme i sausen.
-
7
Fyll kjøttsausen i pastarørene og legg dem i en smurt ildfast form. Dryss over ost og gratiner cannelloniene til osten er smeltet og gyllen.
Tips
Ved bruk av lasagneplater: Legge rullene i formen med skjøten ned, pass på at rullene ligger tett inntil hverandre slik at dem ikke åpner seg. Rullene kan også festes med tannpirkere.