Skip to main content

Cannelloni

Middels
50min

Cannelloni er pastarør – rektangulære pastaplater rullet sammen – fylt med deilig kjøttsaus og gratinert med ost i ovnen.

3.9
(99)
Next ImageCannelloni

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

12 stk
cannellonirør (evt. lasagneplater)
1 stk
løk
250 g
sjampinjong
100 g
bacon
200 g
kjøttdeig
2 ss
tomatpuré
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
hakket kruspersille
2 dl
kjøttbuljong
1 stk
egg
100 g
Norvegia® Revet

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.

  3. Skrell og finhakk løk. Skjær sopp i skiver. Fres løk og sopp i lettbrunet smør i en stekepanne.

  4. Sprøstek baonbiter og smuldre kjøttdeig i baconfettet.

  5. Bland inn løkblandingen. Tilsett tomatpuré, salt, pepper og kruspersille. Spe ut med buljong og la blandingen småkoke i ca. 15 minutter.

  6. Ha sammenvispet egg og rømme i sausen.

  7. Fyll kjøttsausen i pastarørene og legg dem i en smurt ildfast form. Dryss over ost og gratiner cannelloniene til osten er smeltet og gyllen.

    Tips

    Ved bruk av lasagneplater: Legge rullene i formen med skjøten ned, pass på at rullene ligger tett inntil hverandre slik at dem ikke åpner seg. Rullene kan også festes med tannpirkere.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du pakker inn fyllet i tynne pannekaker (crêpes) i stedet for pastarør, blir det manicotti.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter