
Pasta al forno
Dette er en lettvint oppskrift på en nydelig lasagne.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200°C, og finn frem en ildfast form.
- 2
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Den skal være al dente, dvs. at det fortsatt er litt tyggemotstand igjen.
- 3
Stek kjøttdeig sammen med hakket løk og hvitløk i litt olje.
- 4
Ha over hakkede tomater og buljongterning, og kok i 5 minutter. Krydre med salt og pepper.
- 5
Pisk sammen melk og mel i en kjele og kok opp under omrøring til det tykner. Krydre med salt og pepper.
- 6
Fordel pasta, kjøttsaus og hvit saus i en ildfast form og dryss over revet ost. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Tips
Forkok gjerne pastaen og kok sausen dagen før servering. Da går det enda raskere.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



