Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron
Enkel
10min
Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.
4.0
(54)

Ingredienser
Porsjoner
400 g
fersk pasta
1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
4 dl
sopp i biter
1 ss
TINE® Meierismør eller olje til steking
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ss
hakket persille
½ stk
sitron, revet skall av
2 dl
revet parmesan
Slik gjør du
- 1
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
- 2
Hakk løk og hvitløk.
- 3
Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.
- 4
Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.