Skip to main content

Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

Enkel
10min

Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.

4.0
(54)
Next ImageRask pasta med sopp, hvitløk og sitron

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
fersk pasta
1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
4 dl
sopp i biter
1 ss
TINE® Meierismør eller olje til steking
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
hakket persille
0.5 stk
sitron, revet skall av
2 dl
revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.

  2. Hakk løk og hvitløk.

  3. Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.

  4. Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter