Pasta med fire oster

Pasta med fire oster

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g spagetti eller annen pasta
100 g Norzola eller annen god blåmuggost
100 g Michelangelo Mozzarella
100 g TINE Kremgo’® Naturell
2 dl TINE Matfløte
½ dl finhakket, frisk timian
¼ ts salt
¼ ts pepper
100 g revet parmesan

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.
    2. Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.
    3. Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.
    4. Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.
Tips!

Lag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Espen

    11 måneder siden
    Kan denne sausen fryses?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      11 måneder siden
      Hei Espen,

      Denne sausen kan du fint fryse. Husk å varm den opp på middels varme når den skal brukes igjen :) God matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat