Pasta med fire oster

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gspagetti eller annen pasta
100 gNorzola eller annen god blåmuggost
100 gMichelangelo Mozzarella
100 gTINE Kremgo’® Naturell
2 dlTINE Matfløte
½ dlfinhakket, frisk timian
¼ tssalt
¼ tspepper
100 grevet parmesan

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.
    2. Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.
    3. Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.
    4. Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.

Tips:

Lag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.

Kommentarer

  Legg til kommentar