
Pasta med fire oster
Enkel•30 min min
De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gspaghetti eller annen pasta
-
100 gNorzola® eller annen god blåmuggost
-
100 gMozzarella Michelangelo
-
100 g
-
2 dl
-
½ dlfinhakket, frisk timian
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
100 grevet parmesan
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.
-
2
Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.
-
3
Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.
-
4
Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.