Skip to main content

Pasta med fire oster

Enkel
30min

De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.

4.0
(42)
Next ImagePasta med fire oster

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
spaghetti eller annen pasta
100 g
Norzola® eller annen god blåmuggost
100 g
Mozzarella Michelangelo
0.5 dl
finhakket, frisk timian
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
100 g
revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.

  2. Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.

  3. Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.

  4. Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Lag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter