Pasta med fire oster
De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 500 g spaghetti, eller annen pasta
- 100 g Norzola®, eller annen god blåmuggost
- 100 g Mozzarella Michelangelo
- 100 g TINE® Kremgo® Naturell
- 2 dl TINE® Matfløte
- 0.5 dl finhakket, frisk timian
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 100 g revet parmesan
Slik gjør du
1
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.
2
Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.
3
Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.
4
Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.
TipsLag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.