
Pollo con gnocchi
Middels•50 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
bønner:
-
400 ghvite bønner (kokte)
potet til gnocchi:
-
1 kgpotet
kylling:
-
125 g
-
1 dlfriske urter (f.eks. basilikum, rosmarin og bladpersille)
-
4 stkkyllingfileter uten skinn
-
8 skiverbacon
-
50 gTINE® Meierismør til steking
-
4 stkkyllinglår
Gnocchi:
-
6 dlhvetemel
-
1 stkeggeplomme
-
100 gparmesan
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
3 sssalt (ca.)
asparges:
-
1 buntasparges
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
bønner:
-
2
Kok hvite bønner i 3/4–1 time.
potet til gnocchi
-
3
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
kylling:
-
4
Bland kremost og urter. Skjær en lomme i hver kyllingfilet og fordel kremosten i lommene. Pakk baconstrimler rundt og fest med tannpirker.
-
5
Varm smør i en stekepanne og brun de fylte kyllingfiletene samt kyllinglårene på alle sider. Legg kyllingen over i langpanne og la stå i ca. 10 minutter.
gnocchi:
-
6
Skrell og mos de kokte potetene og la dem bli helt avkjølt. Bland inn hvetemel og eggeplomme. Rør så inn nyrevet parmesan, og form massen til en tykk pølse som du skjærer i skiver.
-
7
Kok opp vann i en stor kjele med salt (ca. 2 spiseskjeer salt per liter vann). Kok gnocchi-bitene i maks. 3 minutter. Ta gnocchiene ut av vannet.
-
8
Stek gnocchibitene i smør i pannen i 1-2 minutter.
asparges:
-
9
Ta tak i stilkenden omtrent midt på aspargesen og bøy til den seige enden knekker. Skrell den nederste delen av stilken. Kok opp lettsaltet vann. La aspargesen koke i 2–3 minutter.