Tips
Dersom du vil ha litt tykkere kraft, kan du jevne fårikålen med litt hvetemel mellom lagene. Pepperkornene kan også legges i en gaspose eller spesiell pepperholder om du ikke liker at de ligger løst.
Antall porsjoner
4
Dersom du vil ha litt tykkere kraft, kan du jevne fårikålen med litt hvetemel mellom lagene. Pepperkornene kan også legges i en gaspose eller spesiell pepperholder om du ikke liker at de ligger løst.
Tips
Fårikål ble kåret til Norges nasjonalrett på 70-tallet. Inviter familie eller venner på fårikål med årets ferske lammekjøtt!

Dersom du vil ha litt tykkere kraft, kan du jevne fårikålen med litt hvetemel mellom lagene. Pepperkornene kan også legges i en gaspose eller spesiell pepperholder om du ikke liker at de ligger løst.
Du kan også langtidskoke fårikål i en kjele i ovnen. Varm opp ovnen til 250 °C. Sett gryta inn og skru ned varmen til 100 °C. La stå i 6 timer. På denne måten fordamper mindre av væsken og kjøttet får en mer konsentrert smak.