Pasta med kylling og nøtter i fløtesaus

Pasta med kylling og nøtter i fløtesaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
En mild og god pastarett med knasende nøtter og saftig kylling.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g pasta
400 g kyllingfileter i biter
1 ss TINE Meierismør
100 g grovhakket valnøtter
3 stk finsnittet vårløk
1 stk finhakket hvitløksfedd
3 dl TINE Matfløte
½ ts salt
¼ ts pepper
1 dl revet ost

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på litt av kokevannet til sausen.
    2. Fres kyllingbiter i en stekepanne med smør til gylne, ca. 4 minutter.
    3. Vend inn grovhakkede valnøtter, vårløk og finhakket hvitløk. Tilsett fløte, la koke opp og småkok til sausen tykner, ca. 5 minutter.
      Tips!

      Hasselnøtter eller mandler er også et godt valg i denne retten. Litt krønsj er med på å bringe retten opp et hakk.

    4. Vend inn nykokt pasta. Bland godt og spe eventuelt med litt av kokevannet om det blir for tørt. Smak til med salt og pepper og server med revet ost.
Tips!

For en enda fyldigere saus kan du bytte ut matfløte med kremfløte.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat