Pasta med kylling og nøtter i fløtesaus
Enkel•25 min min
En mild og god pastarett med knasende nøtter og saftig kylling.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gpasta
-
400 gkyllingfileter i biter
-
1 ss
-
100 ggrovhakket valnøtter
-
3 stkfinsnittet vårløk
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
3 dl
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 dlrevet ost
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på litt av kokevannet til sausen.
-
2
Fres kyllingbiter i en stekepanne med smør til gylne, ca. 4 minutter.
-
3
Vend inn grovhakkede valnøtter, vårløk og finhakket hvitløk. Tilsett fløte, la koke opp og småkok til sausen tykner, ca. 5 minutter.
Tips
Hasselnøtter eller mandler er også et godt valg i denne retten. Litt krønsj er med på å bringe retten opp et hakk.
-
4
Vend inn nykokt pasta. Bland godt og spe eventuelt med litt av kokevannet om det blir for tørt. Smak til med salt og pepper og server med revet ost.