Oppskrift på Pasta med kylling og nøtter i fløtesaus
0

Pasta med kylling og nøtter i fløtesaus

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En mild og god pastarett med knasende nøtter og saftig kylling.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gpasta
400 gkyllingfileter i biter
1 ssTINE Meierismør
100 ggrovhakket valnøtter
3 stkfinsnittet vårløk
1 stkfinhakket hvitløksfedd
3 dlTINE Matfløte
teskjesalt
¼ tspepper
1 dlrevet ost

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på litt av kokevannet til sausen.
    2. Fres kyllingbiter i en stekepanne med smør til gylne, ca. 4 minutter.
    3. Vend inn grovhakkede valnøtter, vårløk og finhakket hvitløk. Tilsett fløte, la koke opp og småkok til sausen tykner, ca. 5 minutter.

      Tips:

      Hasselnøtter eller mandler er også et godt valg i denne retten. Litt krønsj er med på å bringe retten opp et hakk.

    4. Vend inn nykokt pasta. Bland godt og spe eventuelt med litt av kokevannet om det blir for tørt. Smak til med salt og pepper og server med revet ost.

Tips:

For en enda fyldigere saus kan du bytte ut matfløte med kremfløte.

Kommentarer