Kyllingvinger med blåmuggostdipp

Kyllingvinger med blåmuggostdipp

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
En skikkelig amerikansk klassiker. Spicy kyllingvinger som dyppes i en fyldig dipp av blåmuggost

Ingredienser

Antall porsjoner

4 ss TINE Meierismør
2 ss tabasco
1 ss hvitvinseddik
3 ss flytende honning
1 kg kyllingvinger
1 ts salt
1 ts paprikapulver
2 dl hvetemel
1 l solsikkeolje til fritering
1 stk stangselleri , i biter

Blåmuggostdipp

150 g Selbu Blå , i biter
200 g TINE Lett Crème Fraîche 18 %
½ stk hvitløksfedd , finhakket og most
½ ts sitronsaft
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Smelt smør på lav varme sammen med tabasco, eddik og honning i en gryte. Vend kyllingvingene med salt, paprikapulver og mel slik at alle kyllingvingene er jevnt og godt dekket.
    2. Varm noen spiseskjeer olje i en stor wokpanne eller stekepanne med høye kanter på høy varme. Stek kyllingvingene i puljer. Rør hele tiden. Stek til de er gylne og gjennomstekte, ca. 10 minutter.
    3. Ha de stekte kyllingvingene direkte i smørsausen og vend godt. Server med blåmuggost og selleribiter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat